Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη πέτυχε κάτι εξαιρετικά σπάνιο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Μόναχο καθώς λίγο μετά το πρώτο χρυσό μετάλλιό της στα 35χλμ βάδην κέρδισε και δεύτερο χρυσό κάνοντας αυτό που δεν πέτυχε καμία Ελληνίδα ως σήμερα.

Κάνοντας μία εξαιρετική κούρσα και διατηρώντας το χαμόγελο αλλά και τον ρυθμό της σε όλο τον αγώνα, η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη τερμάτισε πρώτη την κούρσα με 1:29:03, γράφοντας ιστορία. Η πρωταθλήτρια συμπλήρωσε μια ακόμα επιτυχία στις πολυάριθμες ελληνικές που έχουν σημειωθεί αυτές τις μέρες.

Ειδικότερα, η 38χρονη Ελληνίδα πρωταθλήτρια από την Καρδίτσα ένιωθε καλά σωματικά και αποφάσισε τελευταία στιγμή χθες μαζί με τον προπονητή της Ναπολέων Κεγαλόπουλο, να πάρει μέρος στον αγώνα, κυρίως για να απολαύσει, δίχως κανένα άγχος, την συμμετοχή της στην απόσταση.

Αυτό αποδείχτηκε και στην σημερινή κούρσα, καθώς καθ΄όλη τη διάρκεια της διαδρομής και ειδικά στα τελευταία χιλιόμετρα απέκτησε σημαντικό προβάδισμα σε σχέση με της υπόλοιπες πρωταθλήτριες.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια εφάρμοσε για ακόμα μία φορά ένα έξυπνο τρικ. Έμεινε από την αρχή κοντά στις πρωτοπόρες χωρίς να ανεβάσει στροφές.

Την ώρα που οι αντίπαλες της έδειχναν να έχουν μείνει από δυνάμεις στους τελευταίους γύρους, η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη ανέβασε ρυθμό και στις άφησε πίσω.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ