Σε μία άκρως αποκαλυπτική και σοκαριστική συνέντευξη παραχώρησε η Ανθή Βούγαρη στον Ιορδάνη Χασαπόπουλο. Οι δυο τους κάθισαν στον καναπέ των “Roomies” και μίλησαν για πολλά και διάφορα θέματα.

Μεταξύ άλλων η όμορφη παρουσιάστρια εξιστόρησε ένα περιστατικό που της συνέβη πριν μερικά χρόνια και την έχει στιγματίσει. Πρόκειται για ένα σημαντικό ζειρουργείο που είχε κάνει το 2017 και μετά την ιστορία της άφησε όλο το τηλεοπτικό κοινό άφωνο.

Συγκεκριμένα η Ανθή είπε:

Για τον Άγιο Ιωάννη τον Ρώσο. Όταν ήρθε η ώρα να κάνω το χειρουργείο, είχε πει ο γιατρός να μπω στην εντατική γιατί ήταν οκτάωρο χειρουργείο. Όταν βγήκα κι είχαν τελειώσει όλα, είδα μια πολύ όμορφη μορφή, δεν έχω ξαναδεί πιο όμορφο άντρα και πολύ φωτισμένο. Κατάλαβα ότι ήταν ο Άγιος Ιωάννης ο Ρώσος τον οποίο δεν έχω ποτέ επικαλεστεί, ούτε έχω πάει στο μοναστήρι του. Μετά από αυτήν την περιπέτεια πηγαίνω συνέχεια.

Τον είδα και δεν ξέρω πως. Όταν βγήκα από το χειρουργείο δεν μπήκα στην εντατική κι οι γιατροί είπαν ότι ήταν ο πιο ήρεμος εγκέφαλος που έχουν χειρουργήσει ποτέ. Τον είδα ως πρώτη εικόνα κι ήταν προστάτης μου από τότε. Το έχω ζήσει και δεν με νοιάζει αν με κοροϊδέψουν.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ