Συναυλία στο Κηποθέατρο Παπάγου έδωσε η Άννα Βίσση και αρκετός κόσμος, τηρώντας τα μέτρα προστασία από τον covid-19, έσπευσε να απολαύσει τη δημοφιλή ερμηνεύτρια.

Ανάμεσα στο κοινό, βρέθηκαν η κόρη της Σοφία Καρβέλα, η οποία βρίσκεται στη χώρα μας με τους γιους της, αλλά και η Πατρίσι Φιλντ. Μάλιστα, η τελευταία ανέβηκε στη σκηνή δίπλα στην Άννα Βίσση και συνέβη ένα ευχάριστο happening.

Ωστόσο, δεν ήταν η μοναδική παρουσία που ανέβασε η Άννα Βίσση στο stage. Η τραγουδίστρια προσκάλεσε τον Στέλιο Κερασίδη κι εκείνος βρέθηκε στη σκηνή μαζί της.

Ο Στέλιος Κερασίδης αν και μόλις εννέα ετών αποτελεί έναν παγκόσμιου φήμης σολίστ. Σε ηλικία πέντε ετών ήταν ο νεότερος Έλληνας μουσικός που έπαιξε στο Κάρνεγκι Χολ της Νέας Υόρκης και λίγο μετά έδωσερεσιτάλ στο Ρόγιαλ Άλμπερτ Χολ του Λονδίνου.

Ο μικρός πιανίστας έχει μια μεγάλη συλλογή βραβείων και έχει λάβει εντυπωσιακές κριτικές και τεράστια αποδοχή από τον κόσμο. Άλλωστ, συνθέτει από τα τέσσερα χρόνια του ενώ μάλιστα κατά τη διάρκεια της καραντίνας δημιούργησε τη δική του σύνθεση, το “Βαλς της απομόνωσης” τo οποίο πρωταγωνίστησε ως θέμα στο BBC World!

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ