Η Άννα Βίσση έδωσε χθες ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου μια μοναδική συναυλία με τις μπαλάντες της, για τους ακροατές του Love Radio.

Όπως αποκάλυψε ο Τάσος Τρύφωνος, ο οποίος βρίσκεται στο τιμόνι της παρουσίασης του «Με αγάπη Χριστιάνα» μιας και η παρουσιάστρια νοσεί από κορωνοϊο, η ιδέα για αυτή τη μοναδική συναυλία του ήρθε ενώ γύριζαν μαζί με την Άννα Βίσση ένα διαφημιστικό σποτ.

Η Άννα Βίσση εκτός από το να ερμηνεύει τις μοναδικές μπαλάντες της χθες το βράδι, αποκάλυψε επί σκηνής και μερικά πράγματα που μέχρι τώρα δεν γνωρίζαμε.

Συγκεκριμένα η τραγουδίστρια είπε επί σκηνής «Μας δένουν πολλά…η παιδική μου ηλικία..Εδώ την αγάπησα την μουσική, εδώ επιστρέφω να την ξαναδώσω πίσω!…Ένα χειροκρότημά για τον Νίκο Καρβελά. Γιατί όλα αυτά που μου γράφει είναι όλα όσα έχω βιώσει…με ξέρει αυτός ο άνθρωπος πολύ καλά».

Παράλληλα η Άννα Βίσση έκανε και μια αποκάλυψη για την Eurovision και την αντίδραση του Νίκου Καρβέλα όταν τερμάτισε 5η στη Eurovision. «Να σας πως ότι όταν τελείωσε η βραδιά και βγήκαμε 5η ο Καρβέλας εκνευρίστηκε..τον έχασα..έφυγε στο χωριό»

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ