Τα γενέθλιά της γιόρτασε χθες η Άννα Βίσση με ένα ξέφρενο πάρτι μαζί με αγαπημένους της φίλους, συνεργάτες και συγγενείς.

Η ”Απόλυτη” έχει σήμερα, 20 Δεκεμβρίου τα γενέθλιά της και διοργάνωσε ένα πριβέ πάρτι σε μαγαζί της Αθήνας. Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν ο CEO της Panik Records, Γιώργος Αρσενάκος και στελέχη της εταιρείας, Μπάμπης Στόκας, η Μαρία Καβογιάννη, η Μαρίνα Βερνίκου, η Τάμτα, η Ευγενία Σαμαρά, ο Βασίλης Μίχας κ.α. Από το πλευρό της δεν έλειψε η οικογένειά της, με τη μητέρα της και τις αδερφές της, Νίκη και Λία.

Η Άννα Βίσση ήταν άκρως ευδιάθετη στο πάρτι της, που είχε χορό, τραγούδι και ξέφρενες στιγμές αλλά και καραόκε! Μάλιστα, όταν ήρθε η στιγμή να σβήσει τα κεράκια της τεράστιας red velvet τούρτας της, γεμάτη λουλούδια, προσπάθησε να τη σηκώσει αλλά δυσκολεύτηκε! Η αγαπημένη τραγουδίστρια έγινε σήμερα 65 ετών.

Η Άννα ευχαρίστησε τους πάντες για τις ευχές τους και, μαζί με τα μέλη της ορχήστρας της, ανέβηκε στη σκηνή και ξεσήκωσε τους πάντες με τραγούδι και χορό. «Είμαι πολύ ευτυχισμένη, το καλύτερο δώρο είναι που έχω εσάς για φίλους».

Δείτε στιγμιότυπα από το υπέροχο πάρτι:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ