Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος Γρηγόρης Μπάκας στην εκπομπή “Το Πρωινό” ανέφερε πως εδώ και τρεις μήνες ο ηθοποιός είναι ζευγάρι με την φιναλίστ του Bachelor , Άννα Ζένιου.

Σήμερα Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου, η κάμερα της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1 βρέθηκε στο αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος” και ο δημοσιογράφος Σαράντης Μαριεττής συνάντησε την Άννα Ζένιου που ήρθε στην Ελλάδα.

«Έχω κάποια επαγγελματικά σχέδια και βρίσκομαι στην Ελλάδα καθαρά για επαγγελματικούς λόγους. Στα προσωπικά μου είμαι πάρα πολύ καλά και δεν νομίζω ότι κάποιος μέσα από αυτές τις φωτογραφίες βγάζει συμπέρασμα ότι είμαι μαζί με τον Αλέξη Παππά. Έχουμε επαφές με τον Αλέξη σε ανθρώπινο επίπεδο. Είδα την ανάρτηση της Αθηνάς New York, δεν ξέρω τι γίνεται αλλά δεν έχω και καθαρή εικόνα. Το μόνο που ξέρω είναι ότι η Αθηνά είναι στην Αμερική και ότι δεν μπορώ να βγάλω κάποιο συμπέρασμα. Όλα για κάποιο λόγο γίνονται. Δεν ασχολήθηκα καθόλου. Γενικά στη ζωή μου δεν κάνω πισωγυρίσματα. Ίσως να είναι καλύτερα που ήρθαν έτσι τα πράγματα και ο Αλέξης διάλεξε την Αθηνά. Όταν είσαι μήνες μαζί με έναν άνθρωπο και ζεις έντονες στιγμές θέλεις να μάθεις γι αυτόν αλλά σε ανθρώπινο επίπεδο. Δεν συζητήσαμε για την Αθηνά και το Bachelor με τον Αλέξη. Δεν ήθελα να μάθω», είπε η Άννα Ζένιου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ