Σας έχουν καλέσει σε συνέντευξη για δουλειά και τώρα ξεκινά η προετοιμασία. Πώς θα ξεχωρίσετε; Τι θα φορέσετε στην πρώτη συνάντηση με τους πιθανούς μελλοντικούς σας εργοδότες;

Η αρχισυντάκτρια της αμερικανικής Vogue, Άννα Γουίντουρ, προτείνει τι να φορέσετε στη συνέντευξη, στη νέα σειρά βίντεο του περιοδικού, με τίτλο «Go Ask Anna» που κυκλοφόρησε τη Δευτέρα.

«Έχει τόσο μεγάλο ενδιαφέρον για μένα ο τρόπος με τον οποίο ντύνονται οι άνθρωποι όταν έρχονται για συνεντεύξεις», είπε η Γουίντουρ. «Μερικές φορές αισθάνεσαι ότι φορούν ρούχα που αγόρασαν μόλις εκείνο το πρωί ή ίσως την προηγούμενη νύχτα και όχι κάτι το οποίο ταιριάζει στην προσωπικότητά τους».

Και συνέχισε: «Πιστεύω ότι ο καθένας θα πρέπει να θυμάται, ότι σε οποιαδήποτε δουλειά, δεν τον προσλαμβάνουν για την γκαρνταρόμπα του. Η γκαρνταρόμπα δεν θα ”κάνει τη δουλειά” για εσάς – ο εαυτός σας θα την κάνει».

Η Γουίντουρ περιγράφει μια συγκεκριμένη στιγμή σε συνέντευξη δουλειάς που της έχει μείνει στο μυαλό όταν κάποιος υποψήφιος, φόρεσε το τέλειο ρούχο. «Θα θυμάμαι για πάντα έναν νεαρό άνδρα που ήρθε μέσα με φόρεμα και μια τσάντα χεριού. Του έδωσα τη δουλειά κατευθείαν». «Πρέπει να ντύνεστε για τον εαυτό σας. Αυτό ισχύει για την κάθε δουλειά που ετοιμάζεστε. Δεν είναι σωστό να παρουσιάζετε κάτι ψεύτικο».

Επιπλέον, στο βίντεο ακούγεται και η συμβουλή: «Σκεφτείτε την οσμή. Υπάρχουν άνθρωποι που φορούν πολύ άρωμα και άλλοι οι οποίοι μόλις έχουν φάει σε κάποιο εστιατόριο και μυρίζουν φαγητό».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ