Ο Άγγελος Λάτσιος είναι ο πρωτότοκος γιος της Ελένης Μενεγάκης και του Γιάννη Λάτσιου. Πριν από μερικούς μήνες ενηλικιώθηκε και πολύ συχνά ανεβάζει φωτογραφίες από την καθημερινότητα του. Οι φωτογραφίες μάλιστα που μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους στο Instagram “προδίδουν” την ομοιότητα που έχει με τους γονείς του.

Σαν νέος που είναι, είναι αναμενώμενο ότι ο Άγγελος θα πειραματιστεί με την εμφάνισή του και θα δοκιμάσει τον εαυτό του σε “τρελλά” πράγματα. Αν αυτά βέβαια αφορούν την εμφάνισή του, οι ακόλουθοι του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης δεν διστάζουν να δώσουν την άποψη τους στον όμορφο νεαρό.

Πριν από λίγες ημέρες συγκεκριμένα, ο Άγγελος μοιράστηκε στο Instagram ένα πολύ διαφορετικό hair look με το οποίο δεν τον έχουμε συνηθίσει! Από προηγούμενες φωτογραφίες του γνωρίζαμε ότι του αρέσει να αφήνει τα μαλλιά του μακριά αλλά στην τελευταία φωτογραφία του φαίνεται η τεράστια αλλαγή. Ο νεαρός άφησε τα μαλλιά του ανέμελα και έδειξε στους διαδικτυακούς του φίλους πόσο πολύ έχουν μεγαλώσει.

Δείτε τη φωτογραφία:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ