Την πρώτη τηλεοπτική του συνέντευξη παραχώρησε ο φετινός μας εκπρόσωπος της Κύπρου στην Eurovision, Andrew Lambrou και στην εκπομπή “Όλα στον αέρα”, λίγο καιρό μετά την επίσημη ανακοίνωση του ΡΙΚ.

Ο τραγουδιστής είχε μια ευχάριστη κουβέντα με τον Ανδρέα Αναστασίου και μεταξύ άλλων, αποκάλυψε από που κατάγεται, αναφέροντας περιοχές από όλη την Κύπρο αλλά και την Ελλάδα!

«Γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Σίδνεϋ της Αυστραλίας, όμως έχω φυσικά κυπριακές ρίζες. Ο παππούς μου Λάμπρος είναι από τον Κάθηκα και ο προπάππους μου είναι από την Πέγεια. Η γιαγιά Κάρολ γεννήθηκε στην Αυστραλία, είναι όμως από τη Σκάλα. Η γιαγιά Νταϊάν γεννήθηκε στην Αυστραλία, από τη Λήμνο και ο παππούς Αντρέας, του οποίου πήρα και τ’ όνομα γεννήθηκε στη Λεμεσό, κατάγεται όμως από την Αθηαίνου», αποκάλυψε.

Ο 24χρονος τραγουδιστής αναφέρθηκε, επίσης, στο ξεκίνημά του στη μουσική και την πολύτιμη βοήθεια των γονιών του για να πραγματοποιήσει τα όνειρά του ενώ εμφανίστηκαν και οι ίδιοι στην εκπομπή, μιλώντας με τα πιο γλυκά λόγια για τον γιο τους!

Δείτε το βίντεο:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ