Ημέρα της Γυναίκας και τέσσερις άνδρες από την κυπριακή showbiz, μοιράζονται στην κάμερα του Alpha, όσα νιώθουν για τις γυναίκες της ζωής του, το μήνυμα που στέλνουν στους νεότερους άνδρες αλλά και αν ποτέ της κατάλαβαν στα αλήθεια.

Διαβάστε μερικά από όσα δήλωσαν και δείτε το βίντεο έτσι όπως προβλήθηκε στην εκπομπή “Με αγάπη Χριστιάνα”

Λούης Πατσαλίδης

“Πολλά πράγματα που μπορούν να εκνευρίσουν μια γυναίκα, εμείς δεν τα σκεφτόμαστε, από το καπάκι της τουαλέτας που αφήνω πάνω μέχρι ότι δεν θυμάμαι να βγάζω τα σκουπίδια. Είναι ένας αγώνας σεβασμού και υποχώρησης που αφήνεις το εγωισμό σου και να δεις τι θέλει το ταίρι σου… Κάποια πράγματα θα θυσιάσεις για την γυναίκα σου. Χωρίς την γυναίκα δεν θα υπήρχαν οι άνδρες.”

Μιχάλης Μουστάκας

“H γυναίκα είναι το ομορφότερο τοπίο που υπάρχει στον κόσμο. Όταν είναι αδιάθετη πρέπει να πας με τα νερά της, εγώ δεν μιλώ και περιμένω να της περάσει. Οι άντρες πρέπει να πάνε με τα νερά της. Μου αρέσει να είναι όμορφη, να έχει καλή ψυχή, καλή καρδιά και ας κάνει και καλό σεξ”

Ανδρέας Δημητρόπουλος

“Η γυναίκα έχει μια πιο ορθολογική σκέψη και επειδή έχει πιο πολύ συναίσθημα, γίνεται ένας μαγικός συνδυασμός και για αυτό επιβιώνει και την τιμάμε. Είναι το πιο μυστήριο πλάσμα πάνω στον πλανήτη, δεν ξέρω πολλούς που μπορεί να την καταλάβουν. Έχει κάποιες αδυναμίες όπως η μουρμούρα. Ως συμβουλή στους νεότερους άνδρες να την αφήσουν να κάνουν κουμάντο.”

Λώρης Λοϊζίδης

“Η γυναίκα, είναι το άλλο μας μισό, η μητέρα μας, η κόρη μας. Κανένας δεν μπορεί να βρει όλα τα κουμπιά της γυναίκας. Οι άνδρες δεν θα καταλάβουν ποτέ απόλυτα τις γυναίκες, ως συμβουλή στους άνδρες απλά να το ζήσουν.

Αχιλλέας Γραμματικόπουλος

“Η γυναίκα είναι ένα απίστευτο συμπλήρωμα, Έννοιες γύρω μας είναι θηλυκές όπως η αγάπη, η πίστη και η αξιοπρέπεια.”

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ