Για μια ακόμα εβδομάδα, είδαμε το J2US με παρουσιαστή τον Νίκο Κοκλώνη στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, τη νύχτα του Σαββάτου, μέσα από το πρόγραμμα του ALPHA Κύπρου.

Οι 10 διαγωνιζόμενοι μαζί με τους επαγγελματίες παρτενέρ τους προσπάθησαν να δώσουν και πάλι τον καλύτερο τους εαυτό προκειμένου να κερδίσουν την παραμονή στο λαμπερό μουσικό σόου. Στην πρώτη θέση της βαθμολογίας από την κριτική επιτροπή βρέθηκαν ο Ιωάννης Μελισσανίδης με την Μελίνα Μακρή, ο Τόλης Παπαδημητρίου με την Μπέσσυ Αργυράκη, ο Λευτέρης Μητσόπουλος με την Λόλα, ο Πάνος Τριανταφύλλου με την Φωτεινή Δάρρα και η Ναταλί Κάκκαβα με τον Κώστα Αγέρη ενώ στην τελευταία θέση του πίνακα ήταν η Ιλάειρα Ζήση και ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

Όπως πάντα στο J2US, τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο έχει το τηλεοπτικό κοινό! Για αυτό και οι ψήφοι των τηλεθεατών ήρθαν να προστεθούν στην βαθμολογία των κριτών για να τα… αλλάξουν όλα (ή να τα διατηρήσουν).

Λίγο πριν τις 2 τα ξημερώματα, λοιπόν, ο Νίκος Κοκλώνης κλήθηκε να ανακοινώσει τα αποτελέσματα και το ζευγάρι που θα έπρεπε να αποχωρήσει από το μουσικό σόου του Alpha. Και αυτή την εβδομάδα, η αποχώρηση στο J2US είχε δυο ονόματα και αυτά ήταν… ο Dj Pitsi και ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας!

Δείτε το βίντεο της αποχώρησης:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ