Συνέντευξη στο πριοδικό Down Town έδωσε η Μαρία Παπακώστα.

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τη κόρη της, το γκέι φιλί που έδωσε στην κυπριακή τηλεέοραση αλλά και για το πως περνά έναν χωρισμός της.

Η ίδια ανέφερε σε συνέντευξη που έδωσε στην Τάνια Νεοκλέους για το φιλί που έδωσε στην σειρά “Μελίαρτος”

Ακόμα ένα gay φιλί μεταξύ γυναικών στην κυπριακή tv – H Mαρία Παπακώστα αποκλειστικά στο HELLO!

Aυτά είναι τα πρώτα gay φιλιά στην κυπριακή τηλεόραση, τα οποία έγραψαν… ιστορία!

Οι απόψεις ήταν διφορούμενες. Πολλοί ειπαν μπράβο για την τόλμη άλλοι έκραξαν γιατί τους ενοχλήθηκε η αισθητική. Το αποκάλεσαν προκλητικο , «διαφορετικο». Με την δεύτερη μερίδα κόσμου δεν μπορώ να μπω καν σε διάλογο. Οταν το 2022 ενα φιλί ανάμεσα σε ατομα του ιδίου φύλου ενοχλεί, τότε έχουμε πολύ δρόμο ακόμη. Πρεπει να μαθουμε να ερωτευόμαστε ψυχές. Όχι φύλα. Εκεί ειναι η ουσία.

Προσωπικά αρνητικά σχόλια δεν έχω δεχτεί. Έχω διαβάσει όμως κατω απο διαφορα ποστ που αφορούσαν στο φιλί πολλα και διάφορα. Μάλιστα καποιος με αποκάλεσε γκει και ότι αφορμή έψαχνα να φιληθώ στην τηλεόραση. Αν ότι παίξεις στην τηλεόραση γίνεσαι, την επόμενη φορα να παιξω καμια εκατομμυριούχα μπας και γίνει τιποτα.

Όσο για τον έρωτα που θρήνησε η ίδια αναφέροντας ότι μοναδικός έρωτας είναι η κόρη της δήλωσε:

Έχω πέσει στα πατώματα κι εγώ για ερωτα. Τι νόμισες; Έχει ακουστεί Νατάσα στην διαπασών σε όλη την πολυκατοικία. Τον θρήνησα τον έρωτα όπως του άρμοζε. Λαικά και ίσια χαχαχαχα. Και αναρωτιέμαι με αυτους που χωρίζουν και ακούνε Adele. Μαναμου κι η Adele αμα χωρίσει, Νατάσα θα ακούσει!

Mαρία Παπακώστα: “Στη ζώη μου πήρα δυο… γαμπρούς για κλάματα”

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ