Η Αντελίνα Βαρθακούρη πιο ανανεωμένη από ποτέ, αφού το τελευταίο διάστημα έχει χάσει αρκετά κιλά, ενώ πρόσφατα ένιωσε την ανάγκη ν’ αλλάξει και τα μαλλιά της.

Η παρουσιάστρια βρίσκεται σε περίοδο αλλαγών και αυτό είναι κάτι που της αρέσει και το απολαμβάνει. Μετά το τέλος της εκπομπής «ΣΚ Family» και αφού ανανέωσε για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, η Αντελίνα Βαρθακούρη πριν ξεκινήσει καλοκαιρινές διακοπές θέλησε ν’ αλλάξει το look της και το αποτέλεσμα είναι πολύ εντυπωσιακό.

Την αποκάλυψη την έκανε μέσα από το instagram της όπου δημοσίευσε βίντεο από τη στιγμή της αλλαγής και έγραψε:

«Μετά από κάποια χαστούκια ετών που τα άντεξες και αντιστάθηκες να μην χάσεις την ψυχή σου….έρχεται η ζωή και σου κάνει για αρχή ένα δώρο που φαίνεται ταπεινό αλλά είναι τοοοοόσο σπουδαίο.
Έναν χρυσό μεγάλο τενεκέ!!!

Χωράει όλα σου τα ψυχικά απορρίμματα…χωράει όσα του ρίξεις.
Θα πάρει μακριά σου όλα όσα αντέχεις να διώξεις.
Γίναμε φίλοι απ’ την πρώτη ματιά, μιλήσαμε, τα βρήκαμε, αγαπηθήκαμε…του έχω πετάξει πολύ πράγμα αλλά αυτός ο άτιμος αντέχει το βάρος…με κοιτάει υπομονετικά και στοργικά και περιμένει μέχρι να του πετάξω και το τελευταίο.

Τώρα είμαι στη φάση που πετάω κάτι ανασφάλειες…μαζί μ’ αυτές και κάτι μαλλιά που με βάραιναν.
Καινούργια σελίδα, καινούργια εγώ, νέα αρχή, μεγάλο άλμα, χαμόγελο, ευγνωμοσύνη, δύναμη.
ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ ΤΙΠΟΤΑ…ΜΗΝ ΣΤΕΚΕΣΑΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΚΡΙΤΙΚΗ, ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙΣ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΝΑ ΖΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ…Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΗΣ ΔΩΣΕΙΣ ΤΟΝ ΧΩΡΟ!
Καλημέρα ❤️»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ