Η τέταρτη σεζόν του “La casa de Papel” κυκλοφόρησε στο Netflix στις αρχές Απριλίου και η δράση επέστρεψε για άλλη μια φορά στην Τράπεζα της Ισπανίας.

Ένας χαρακτήρας που είχε μια ιδιαίτερα βάναυση σεζόν ήταν ο καθηγητής (αληθινό όνομα: Άλβαρο Μόρτε), ο οποίος έμεινε μόνος, μετά την σύλληψη της Ρακέλ. Αυτό μάλιστα τον έκανε να συνειδητοποιήσει την πιο δύσκολη στιγμή που καλείτο να ενσαρκώσει.

Μιλώντας με το περιοδικό “Identity”, ο ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για το ρόλο του καθηγητή. Αυτό περιελάμβανε τον τρόπο με τον οποίο ο χαρακτήρας εξελίχθηκε, καθώς και το φαινόμενο του ρόλου. Όταν ρωτήθηκε για τη σκηνή που βρήκε τη πιο δύσκολη, παραδέχτηκε ότι ήταν το τέλος της τρίτης σεζόν.

Σίγουρα η σκηνή στην τρίτη σεζόν όπου ο καθηγητής ακούει τον πυροβολισμό που σκοτώνει την Ρακέλ. Θυμάμαι να δουλεύω με τον σκηνοθέτη και να συζητώ πώς μπορούμε να το κάνουμε αυτό και πώς μπορούμε να αντλήσουμε μια συγκλονιστική, εξωπραγματική αντίδραση από τον καθηγητή. Ακούει τον πυροβολισμό και έρχεται σαν ένα βέλος στο στήθος του και είναι ακόμη πιο σοκαρισμένος καθώς ακούει τη δεύτερη βολή και στη συνέχεια πέφτει στα γόνατά του, κάνοντας αυτό το παράξενο πρόσωπο που είναι γεμάτο τρόμο – αλλά χωρίς καν να μπορεί να κλαίει. Και τότε είναι κάτι που άλλαξε μέσα του και μπορείτε να το δείτε καθώς λέει στο Παλέρμο ότι ο πόλεμος έχει ξεκινήσει

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ