Πάνε δυο μήνες από τότε που ο Κώστας Βουτσάς αναχώρησε για τη γειτονιά των αγγέλων, βυθίζοντας σε αβάσταχτο πόνο την οικογένεια του, αλλά και το κοινό που τον αγάπησε.

Η τελευταία του σύζυγος, Αλίκη Κατσαβού θέλησε να παραχωρήσει τη πρώτη της συνέντευξη μετά το τραγικό γεγονός στο περιοδικό “Down town Κύπρου” και στον Γιώργο Πράσινο και να μιλήσει για τη κατάσταση που βιώνει μετά θάνατον του αγαπημένου της.

Πολλά ήταν αυτά που αποκάλυψε, ανάμεσα σ’ αυτά η φημολογούμενη διαθήκη, τα περιουσιακά και οι ερωτήσεις του μικρού Φοίβου, αναζητώντας τον πατέρα του.

Πέρα απ΄αυτά όμως, η ίδια θέλησε να εξομολογηθεί και τα τελευταία λόγια του γνωστού καλλιτέχνη λίγο πριν πεθάνει, αποδεικνύοντας μας πως και τις τελευταίες του ώρες ήταν “μαχητής” και ένας ρομαντικός σύζυγος.

Ο Κώστας μπήκε πολύ σύντομα σε καταστολή. Μια ευκαιρία για μια επαφή μαζί του είχα το Σάββατο πριν τον θάνατό του. Οι γιατροί τον ξύπνησαν με τραχειοτομή και μπόρεσα να διαβάσω τα χείλη του – πάντα ήταν το παιχνίδι μας αυτό. Μου είπε: “Θέλω να βγω γρήγορα έξω!”. Επίσης, μου αφιέρωσε ένα τραγούδι, μου έλεγε “άκου, άκου” και μου έδειχνε ένα ραδιοφωνάκι σε μια γωνία. Από την ταραχή μου δεν κατάλαβα ποιο τραγούδι ήταν για να το θυμάμαι. Αυτά ήταν τα τελευταία του λόγια

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ