Ο Αλέξης Παππάς είναι ο νέος περίφημος εργένης της ελληνικής τηλεόρασης, ενώ πολύ σύντομα θα αρχίσει να ψάχνει τη γυναίκα της ζωής του μέσα στο σπίτι του “The Bachelor”. Με αφορμή το γεγονός αυτό, ο ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! και στην Κάλλια Καστάνη, αναφερόμενος στο προηγούμενο κεφάλαιο της ερωτικής του ζωής, την Αλέσια Ντέμετζ, αλλά και στους λόγους που οι δρόμοι τους χώρισαν.

Αρχικά, ο ηθοποιός ξεκαθάρισε πως πρώτα τελείωσε η σχέση τους και ύστερα ακολούθησε το “Bachelor” : “Η σχέση μου με την Αλέσια Ντέμετζ ήταν ένας κύκλος ο οποίος ολοκληρώθηκε. Έτυχε να ολοκληρωθεί λίγο πριν μου κάνουν την πρόταση για το The Βachelor. Εννοείται πως όταν είμαι σε σχέση με έναν άνθρωπο, δεν μπορώ να βάλω στην εξίσωση και άλλον έναν ή την επιλογή να μοιράζομαι τα συναισθήματά μου με άλλες κοπέλες. Δεν το έχω κάνει στο παρελθόν και δεν πρόκειται να το κάνω τώρα“.

Όσον αφορά τους λόγους, και τις φήμες που θέλανε την ύπαρξη τρίτου προσώπου από την πλευρά της Αλέσια, ο Αλέξης Παππάς απάντησε πως υπήρχαν όντως σοβαρές αιτίες χωρισμού, αλλά πλέον κοιτά μόνο μπροστα. “Υπήρχαν σοβαροί, ουσιαστικοί λόγοι για τους οποίους ολοκληρώθηκε αυτή η σχέση, θα μου επιτρέψεις, όμως, να μην μπω τώρα σε αυτή τη συζήτηση. Άλλωστε, δεν έχει πια κανένα νόημα. Αυτή τη στιγμή είμαι στο The Bachelor, βρίσκομαι εδώ ψυχή τε και σώματι και έχω εστιάσει στο να βρω τη γυναίκα που θα μου κλέψει την καρδιά“.

Τέλος, ο νέος εργένης ρωτήθηκε για το αν οι δυο τους σκέφτονταν τον γάμο, με τον ίδιο να αρνείται αυτό το σενάριο, παρόλο που υπήρχε μία άτυπη συμφωνία να ξανά βρεθούν μετά την έξοδό του από το “Survivor”.

Η αλήθεια είναι ότι μπαίνοντας στο Survivor δεν πίστευα πως θα αντέξω πάνω από 1-2 μήνες, επειδή τα άλλα παιδιά ήταν πιο αθλητικά και σκληραγωγημένα. Είχαμε δώσει, λοιπόν, με την Αλέσια ένα άτυπο ραντεβού για να ξαναβρεθούμε γύρω στα μέσα Μαρτίου. Όχι (Δεν είχε γίνει κουβέντα για γάμο)! Είχαμε μιλήσει όμως για το πώς θα ήταν η ζωή μας αν ήμασταν για πάντα μαζί. Αυτό στο πλαίσιο της γενικής κουβέντας που κάνεις με έναν άνθρωπο με τον οποίο βλέπεις πως έχετε επικοινωνία” στήριξε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Παππάς.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ