Ο Αλέξης Παππάς βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή “Με αγάπη Χριστιάνα” και μίλησε για όλα.

Το μοντέλο με την τεράστια πορεία στον χώρο του μόντελινγκ βρέθηκε από την Ελλάδα και το νυχτερινό σχολείο στις μεγαλύτερες πασαρέλες του κόσμου και συνεργάστηκε με κορυφαίους σχεδιαστές μόδας. Ο ίδιος μίλησε για την πορεία του στο χώρο αλλά και την ενασχόληση του με την υποκριτική στην σειρά “8 λέξεις”.

Ο ίδιος μίλησε για την απαρχή της καριέρας του:

“Στην παιδική μου ηλικία ζούσα στην Αθήνα και ήθελα να γίνω ψυκτικός. Στα 19, μετά την γνωριμία μου με μια κοπέλα, αποφάσισα μετά από παρότρυνσή της να ακολουθήσω το μόντελινγκ. Ταυτόχρονα πήγαινα νυχτερινό σχολείο, γιατί δούλευα ως υδραυλικός για να βγάζω κάποια χρήματα. Ήμουν δύσπιστος και διστακτικός, ήμουν ταπεινός στην αρχή της καριέρας μου…

Μου πήρε έξι μήνες για να αποφασίσω να κάνω φωτογράφιση γιατί δεν ήθελα να χάσω το μεροκάματο. Ο φωτογράφος που ήταν εκεί με ξεχώρισε και άρχισε μια συνεργασία γιατί ήμουν ο “μούσος” του. Έκανα διαφήμιση με την Άννα Βίσση, τον Σάκη Ρουβά κ.α, για τους επόμενους τέσσερις μήνες. Το πρωί ήμουν στην δουλειά, ενδιάμεσα έκανα φωτογραφίσεις και το βράδυ πήγαινα σχολείο.

Στα 19 μου ήμουν στη Νέα Υόρκη…. Πρώτη φορά είχα μπει στο αεροπλάνο και αυτό για να πάω στην Αμερική.

 

Μετά πήγα στο Μιλάνο, που έγινε η μόνιμη κατοικία μου και στην συνέχεια στο Παρίσι και συνεργάστηκα με πολλούς καλλιτέχνες όπως ο Αρμάνι. Στον κόσμο του μόντελινγκ η γυναίκα παίρνει απίστευτα μεγάλα ποσά σε σχέση με έναν άνδρα μοντέλο. Το μόντελινγκ δεν με έκανε πλούσιο, δεν έκανα μια καριέρα για να μην ξαναδουλέψω ήταν όμως μια ωραία εμπειρία. Απομυθοποίησα αρκετά γρήγορα τους διάσημους, γιατί ήταν μέσα στην καθημερινότητά μου.

Ο ίδιος αποκάλυψε και τον λόγο που εγκατέλειψε την καριέρα του. Αν και θεωρεί ότι είχε κλείσει ο κύκλος του, ο ίδιος εκμυστηρεύτηκε:

Ολόγος που έφυγα ήταν το πρόβλημα υγείας της μητέρας μου. Ο αδερφός μου ήταν στο Λονδίνο, άρα κάποιος έπρεπε να επιστρέψει πίσω για να είναι κοντά της, αν και ένιωσα ότι ένας κύκλος έκλεινε. Ένας φίλος μου έλεγε, ότι η τελευταία σελίδα πληρώνεται σε ένα βιβλίο. Δεν ήθελα να κλείσει απότομα ο κύκλος μου. Επέστρεψα πλέον σίγουρος… Η Ελλάδα είναι μια μαγευτική χώρα με κουλτούρα.

Όσο για το πως προτιμάει την γυναίκα;

Ηγυναίκα δεν θέλω να με κυνηγάει, δεν με πειράζει να με φλερτάρει ή να με προσεγγίσει. Μια γυναίκα θέλω να είναι στο σπίτι ο εαυτός της και έξω να περιποιείται. Θα ήθελα να μαγειρεύει, να είναι περιποιητική… η γυναίκα είναι μαγικό ον, δεν θέλω να χάσει την υπόστασή της, πρέπει να μιλάει και να “απαιτεί”.

https://www.instagram.com/p/B9TfR4dgHuA/

Δείτε την συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή “Με αγάπη Χριστιάνα” και όσα δήλωσε για την συμμετοχή του στην σειρά “8 λέξεις”, σε έναν πολυδιάστατο ρόλο υπό την πένα της Βάνας Δημητρίου

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ