Ο Αλέξανδρος Παπανδρέου έχασε τον πατέρα του από κορωνοϊό και οι τελευταίες μέρες είναι αρκετά δύσκολες για τον γνωστό σεφ.

Το πρωί της Πέμπτης (18/11), η Ιωάννα Μαλέσκου ενημέρωσε το τηλεοπτικό κοινό ότι ο συνεργάτης της έχασε τον πατέρα του. Στην συνέχεια, ο Αλέξανδρος Παπανδρέου, έκανε μια συγκινητική ανάρτηση στα social media, όπου αποκάλυψε ότι ο πατέρας του έφυγε από τη ζωή όσο εκείνος έτρεχε στον Μαραθώνιο. Μάλιστα, μέσα από αυτή την ανάρτηση έστειλε και το δικό του μήνυμα για τον Covid 19.

«Οι τελευταίες ημέρες ήταν ένας μαραθώνιος. Μεταφορικός πιο πολύ αλλά και κυριολεκτικός. Την Κυριακή είχα βάλει στόχο μέσα μου αν και χωρίς πολύ προπόνηση να κάνω τον μαραθώνιο κάτω από 4 ώρες. Αφιερωμένος στην θεία μου και στο πατέρα μου που ήταν στο νοσοκομείο ήθελα να τα καταφέρω και τα κατάφερα.

Στον τερματισμό όταν σήκωνα τα χέρια ψηλά για την θεία μου δεν γνώριζα, ότι εκεί μαζί της, είναι και ο μπαμπάκας μου. Το σκέφτηκα αλλά δεν ήθελα να το πιστέψω. Έφυγε την ώρα που έτρεχα σαν να μου έλεγε συνέχισε να παλεύεις για την ζωή με χαμόγελο και εγώ θα είμαι εδώ ψηλά να σε καμαρώνω.

Πάντα τρέχω χαμογελαστά και έτσι πάντα θα κάνω. Ο δρόμος για τον Βόλο την Δευτέρα δεν ήταν ίδιος και δεν θα είναι ποτέ ίδιος όπως ταξίδευα μαζί του από μικρό παιδί. Αυτό που θέλω να σας πω είναι ότι ο Covid 19 είναι εδώ. Εμβολιαστείτε..τόσο απλά. Ευχαριστώ όλους μου τους καλούς φίλους και τους δικούς μου ανθρώπους ξέρουν ποιοι είναι αυτοί που είναι δίπλα μου και στις χαρές και στις λύπες» έγραψε ο Αλέξανδρος Παπανδρέου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ