Η Αλέξάνδρα Παναγιώταρου έλαμψε στο πλατό της εκπομπής “The 2night show”. Το αγαπημένο μοντέλο αλλά και επιχειρηματίας παραχώρησε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου αναφερόμενη μεταξύ άλλων ανοιχτά στον χωρισμό της από τον Αριστομένη Γιαννόπουλο.

Μπορεί να επέλεξαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, ωστόσο η αγάπη που τρέφουν μεταξύ τους: “Με τον Αριστομένη είχαμε το ίδιο ήθος και τις ίδιες αρχές. Αυτό βγήκε και στον χωρισμό γιατί νομίζω στον χωρισμό φαίνονται οι άνθρωποι, εκεί βλέπεις πράγματα που ούτε φανταζόσουν. Οι σχέσεις αλλάζουν μορφή, δεν χάνονται. Η αγάπη παραμένει, απλά μπορεί να αλλάξει μορφή. Από ερωτική, μπορεί να γίνει φιλική μια σχέση, όπως έγινε και με εμάς. Στην αρχή ένιωσα μια ανασφάλεια απέναντι στα media, αλλά δώσαμε λίγο χρόνο. Εμείς χωρίσαμε Αύγουστο και αυτό βγήκε στα φώτα τον Οκτώβρη“.

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου δεν έκρυψε πως όσα ακολούθησαν της απόφασής τους ήταν περίεργα: “Αφήσαμε λίγο χρόνο να το συνειδητοποιήσουμε πρώτα εμείς. Στην αρχή πίστευαν πάρα πολύ ότι υπάρχει κάποιο τρίτο πρόσωπο το οποίο μας οδήγησε στον χωρισμό, έβλεπα παπαράτσι παντού, έξω από το μαγαζί. Έχει περάσει καιρός και δεν έχω δείξει κάτι για την προσωπική μου ζωή. Δεν περίμενα ποτέ ότι θα ήμουν μόνη όπως αυτή την εποχή. Ήμουν άνθρωπος των σχέσεων, το είχα ψάξει αυτό και είχα πάει και σε ψυχολόγο. Γατζωνόμουν πάνω από κάποιον, είχα ανασφάλεια. Δεν μπορούσα να σταθώ στα πόδια μου“.

Το κεφάλαιο “J2US” ήρθε στο τραπέζι με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου να μιλά με ιδιαίτερο ενθουσιασμό γι’ αυτό το επαγγελματικό της βήμα, καθώς το ίδιο αγγίζει ένα κομμάτι που αγαπά πολύ, την μουσική.

Η πρόταση ήρθε από την ομάδα του Νίκου Κοκλώνη. Και με τον ίδιο τον Νίκο έχω πολύ καλές σχέσεις, τον είχα συναντήσει και στη Μύκονο το καλοκαίρι και ήταν κάτι για το οποίο χάρηκα πάρα πολύ που μου έγινε αυτή η πρόταση γιατί μου αρέσει πολύ η μουσική. Βρήκα την ευκαιρία να δείξω και μια άλλη πλευρά μου που δεν την γνώριζε ο κόσμος. Δεν είχα ποτέ το μικρόβιο να γίνω τραγουδίστρια, ποτέ, έπαιζα όμως πιάνο και κιθάρα” είπε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Για την Κατερίνα Λιόλιου, το ζευγάρι της στο λαμπερό show, μόνο τα καλύτερα είχε να προσθέσει: “Περνάμε φανταστικά στο J2US, μου αρέσει που κάθε εβδομάδα κάνουμε κάτι άλλο, έχουμε ένα άλλο concept. Μου αρέσει που υπάρχουν εναλλαγές. Με την Κατερίνα Λιόλιου έχουμε πει πραγματικά τα πάντα, μόνο όπερα δεν έχουμε πει“.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ