Ο Άλεξ Παναγή σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Ήρθε κι έδεσε» το πρωί της Τρίτης, 15 Νοεμβρίου αποκάλυψε ότι βρίσκεται «στα χωρίσματα» με τον σύντροφό του, Matvii. Συγκεκριμένα, είχε πει: «Εσωτερικά είμαι πάρα πολύ καλά. Έμαθα να με αγαπώ. Είμαστε στα χωρίσματα».

Ο γνωστός Κύπριος μουσικοσυνθέτης, βλέποντας την δημοσιότητα που πήρε το θέμα, προχώρησε σε μια δημοσίευση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook για να ξεκαθαρίσει όσα ακούγονται.

Συγκεκριμένα, έγραψε: «Με αφορμή τη χθεσινή μου συνέντευξη στην TV και τα άρθρα που ακολούθησαν σε πολλά site, και επειδή ως γνωστόν φοράω πάντα την ψυχή μου στο μανίκι μου να διευκρινίσω κάτι: εγώ και ο σύντροφος μου περνάμε πολύ δύσκολες στιγμές. Ναι «είμαστε στα χωρίσματα» δεν μπορώ να το αρνηθώ. Αλλά προσπαθούμε να διαχειριστούμε τα νέα δεδομένα και να πάρουμε μια ώριμη και σωστή απόφαση για το πως συνεχίζουμε. Υπάρχει βαθιά αγάπη από τον ένα προς στον άλλον και, όπως είπα και στον αέρα, για τον εαυτό μου. Κρατάμε αυτό και συνεχίζουμε. Ευχαριστώ όλους όσους βρέθηκαν στο πλευρό μου όπως και όλους εσάς που μου στείλατε μηνύματα συμπαράστασης.»

Δείτε την δημοσίευση:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ