Καλεσμένος στην εκπομπή «Ήρθε κι έδεσε» ήταν το πρωί της Τρίτης, 15 Νοεμβρίου ο Άλεξ Παναγή. Ο γνωστός Κύπριος μουσικοσυνθέτης, ρωτήθηκε από τους παρουσιαστές Ανδρέα Δημητρόπουλο και Γιώτα Δαμιανού για την προσωπική του ζωή με τον ίδιο να προχωράει σε μια αποκάλυψη!

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος, βρίσκεται στα χωρίσματα με τον σύζυγό του, Matvii. Συγκεκριμένα, δήλωσε: «Εσωτερικά είμαι πάρα πολύ καλά. Έμαθα να με αγαπώ. Είμαστε στα χωρίσματα». 

Θυμίζουμε ότι ο Matvii είναι Ουκρανός και όταν ξέσπασε ο πόλεμος στην Ουκρανία, ο Άλεξ Παναγή πήρε την πρωτοβουλία να φιλοξενήσουν στο σπίτι τους συγγενείς του αγαπημένου του, οι οποίοι έφυγαν λόγω του πολέμου.

«Όταν ξέσπασε ο πόλεμος, εμείς είχαμε ένα πολύ μεγάλο δράμα στο σπίτι. Επειδή ο σύντροφός μου, ήταν στη στρατιωτική ακαδημία, προσπάθησα να τον πείσω με νύχια και με δόντια να μην πάει στην Πολωνία. Ήθελε να πάει στα σύνορα με τα πόδια για να βρει την πόλη του και τους γονείς του. Του πρότεινα με δάκρυα στα μάτια να μείνει, να βρει έναν λόγο ύπαρξης εδώ στην Κύπρο.

Ξεκινήσαμε λοιπόν μία συνεργασία με τον Ερυθρό Σταυρό, την κυπριακή κυβέρνηση, την ουκρανική κοινότητα και άλλους, δημιουργώντας ένα δίκτυο αλληλοβοήθειας. (…) Εμείς οι Κύπριοι και οι μισοί Έλληνες έχουμε ζήσει την προσφυγιά. Δεν μπορούμε να ξεχνάμε την ιστορία μας και όσα τραβήξαμε εμείς. Έτσι αγκαλιάζουμε τους ανθρώπους που ήρθαν στην Κύπρο».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ