Βίντεο από την πρώτη ανάκριση του Άλεκ Μπάλντουιν μετά το δυστύχημα στα γυρίσματα της ταινίας Rust με θύμα την κινηματογραφίστρια, Αλίνα Χάτσινς, έφερε στο φως της δημοσιότητας η Αστυνομία. 

Το βίντεο, που καταγράφηκε περίπου τρεις ώρες μετά τον πυροβολισμό σε αίθουσα συνεντεύξεων του γραφείου του σερίφη της Σάντα Φε, δείχνει έναν ατημέλητο Μπάλντουιν να καλεί προφανώς μέλη του προσωπικού του να προβούν στις απαραίτητες κινήσεις πριν μιλήσει με την αστυνομία. «Βρίσκομαι στο αστυνομικό τμήμα … πρόκειται να μου πάρουν κατάθεση. Πώς είναι όλοι στο σπίτι; Πώς είναι τα παιδιά;» εμφανίζεται να λέει ο Άλεκ Μπάλντουιν στο κλιπ, που δόθηκε στη δημοσιότητα τη Δευτέρα από το γραφείο του σερίφη της Σάντα Φε. «Αυτό που είμαι είναι κάποιος που, δεν θέλω να το κάνω αυτό πια, δεν θέλω, δεν θέλω να είμαι δημόσιο πρόσωπο», ξεσπά ο ηθοποιός.

Στη συνέχεια ο ηθοποιός τηλεφωνεί σε κάποιον άλλον και λέει ότι θέλει να έρθει στη Σάντα Φε καθώς η έρευνα εξελίσσεται. «Θα περάσουμε τον χρόνο μας εδώ… Θα πάμε και θα διασκεδάσουμε», λέει ο Μπάλντουιν. Η γυναίκα στην άλλη άκρη του τηλεφώνου φαίνεται ότι είναι η μπέιμπι σίτερ που απαντούσε σε ερωτήσεις σχετικά με τα παιδιά του ηθοποιού, ρωτάει αν θα πρέπει να «μείνουν μακριά από τους γύπες εδώ», αναφερόμενη στους παπαράτσι. 

Λίγα λεπτά αργότερα, οι ντετέκτιβ μπαίνουν στο δωμάτιο για να συζητήσουν σχετικά με το δυστύχημα. Πριν αρχίσουν να μιλούν, ένας από τους ντετέκτιβ διαβάζει στον Μπάλντουιν τα δικαιώματά του. «Η μόνη μου ερώτηση είναι, λοιπόν, αν μου απαγγέλλονται κατηγορίες». ρωτάει ο ηθοποιός πριν αρχίσει να γελάει μαζί με τους αστυνομικούς. «Όχι, απλώς παίρνουμε κατάθεση … Είναι απλώς μια τυπική διαδικασία», απάντησαν.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ