Ο σεφ Άκης Πετρετζίκης απολαμβάνει κάθε στιγμή με τον μικρό Αχιλλέα, ενώ ο γιος του φαίνεται ενθουσιασμένος όταν ο μπαμπάς μπαίνει στο σπίτι. Ο δημοφιλής μάγειρας κοινοποίησε ένα βίντεο που μας έφτιαξε τη διάθεση, και ο μικρούλης είναι γλυκύτατος.

Ο Αχιλλέας αναμένεται να γίνει ενός έτους τον Ιούλιου και θα αποκτήσει παράλληλα αδερφάκι, καθώς η Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ διανύει τη δεύτερη εγκυμοσύνη της, και μάλιστα περιμένουν κοριτσάκι! «Ευχαριστούμε πολύ για τις ευχές για το νέο μέλος της οικογένειας. Έχουμε ψιλοτρελαθεί. Το είπα εγώ πρώτος για να μην το πει άλλο. Γιατί κάθε φορά γίνεται έτσι και δεν είναι ωραίο. Οπότε καλύτερα να το πούμε εμείς, παρά άλλοι», είχε αναφέρει με βίντεο! Ο Άκης Πετρετζίκης και η Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου την Δευτέρα (27/9/2021) και βάφτισαν τον γιο τους, ενώ είναι ξετρελαμένοι μαζί του!

«Θέλω με το που γυρίσω σπίτι να έχω ηρεμία, ευτυχία, να είμαι χαρούμενος. Εγώ με το που μπω σπίτι δεν υπάρχει δουλειά. Θέλω όταν πάω και ανοίξω την πόρτα και μπω μέσα να πω “ουφ αυτό ήταν”. Αν και οι δυο προσφέρουν ο ένας στον άλλον συντροφικότητα, τρυφερότητα, ηρεμία, ασφάλεια και όλα να είναι ωραία μέσα στο σπίτι, αυτό το πράγμα είναι αρκετό. Δεν σκέφτεσαι κάτι παραπάνωΑυτό θα ήθελα να το έχω για μια ζωή. Στη σχέση σου πρέπει να δίνεις στον άλλο αυτό που θα ήθελε να πάρει. Είναι πολύ απλό, δεν έχει κάτι περίεργο. Ποτέ δεν ήμουν εγκλωβισμένος σε αυτό το κομμάτι, ούτε είναι το ότι δεν ήθελα να μιλήσω. Πάνω στον Άκη Πετρετζίκη υπάρχουν από πίσω μαγαζιά. Είναι εταιρία, κάνει κακό στην εταιρία και στον κόσμο που δουλεύει σε αυτή να βγαίνω και να μιλάω για την προσωπική μου ζωή», είχε αναφέρει!

«Η πρώτη μου σκέψη με το που έμαθα ότι περιμένουμε παιδάκι ήταν “οκ πρέπει να βρούμε τρόπο να βρούμε χρόνο”. Το παιδί θέλει χρόνο. Nα ασχοληθείς μαζί του! Πριν ένα χρόνο αφιέρωνα δυο ώρες τη μέρα στο κινητό τώρα το έχω απλά για να μιλάω στο τηλέφωνο», είχε τονίσει ο Άκης Πετρετζίκης για τον γιο του!

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ