Τον Ιούλιο ο Άκης Πετρετζίκης και η Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ υποδέχτηκαν τον γιο τους και από τότε η ζωή τους έχει πάρει μια άλλη νότα.

Το ζευγάρι, μάλιστα, έκανε διπλή τελετή, γάμο και βάπτιση, με τον μικρό να παίρνει το όνομα “Αχιλλέας” και τον σεφ να δημοσιεύει στιγμιότυπα από τα μυστήρια.

Ο Άκης Πετρετζίκης απολαμβάνει την καθημερινότητά του με τον μικρό και πλέον τον παίρνει μαζί του και στη δουελιά, αφού αποτελεί αναμφισβήτητα την καλύτερη συντροφιά.

Ο γνωστός σεφ, λοιπόν, μοιράστηκε ένα μικρό βίντεο με τον Αχιλλέα, τον οποίο έχει στην αγκαλιά του. Όπως προαναφέραμε δεν είναι η πρώτη φορά που πατέρας και γιος βρίσκονται μαζί στη δουλειά του πρώτου, καθώς πριν λίγο διάστημα μοιράστηκε ακόμη μια στιγμή τους.

«Είμαι στα καλύτερά μου, γιατί έχω σπίτι ένα μικρό φιλαράκο καινούργιο που είναι φανταστικός. Και ανυπομονώ να γυρίσω σπίτι και να τον δω. Όπως κάθε μέρα. Και γενικά ανυπομονώ να πάω σπίτι και να μη φύγω από το σπίτι. Γιατί είναι εκεί πέρα ο μικρός», είχε αναφέρει ο Άκης Πετρετζίκης πριν λίγο διάστημα στα social media.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ