Πραγματοποιήθηκε ο γάμος του Άκη Πετρζίκη και της Κωνσταντίνας Παπαμιχαήλ στο Κορωπί, ενώ μάλιστα τελέστηκε και η βάφτιση του γιου του, ο οποίος πήρε το όνομα “Αχιλλέας”. Κατά την άφιξή του στον χώρο και ντυμένος γαμπρός χαμογελούσε και έδειχνε να μην έχει καθόλου άγχος!

Ο δημοφιλής σεφ αποφάσισε μάλιστα να δημοσιεύσει πλούσιο υλικό από το μυστήριο και το party, με τους δυο τους να δείχνουν απόλυτα χαρούμενοι και ευτυχείς, έχοντας στο πλευρό τους τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Ο Άκης Πετρετζίκης φόρεσε ένα καλαίσθητο κουστούμι με παπιγιόν, ενώ η νύφη έλαμπε μέσα στο λιτό αλλά άκρως εντυπωσιακό νυφικό της.

Όταν το μυστήριο ολοκληρώθηκε, διοργανώθηκε party στο κτήμα “Νεφέλες” και ο κόσμος υποδέχτηκε τους νεόνυμφους με χειροκροτήματα και ενθουσιασμό.

Κατά την είσοδό τους έδειχναν να απολαμβάνουν τη στιγμή και ο Άκης Περτρετζίκης έδωσε ένα γλυκό φιλί στη σύζυγό του πλέον και μητέρα του γιου του.

Ο στολισμός ήταν επίσης λιτός και με άνθη να κυριαρχούν. Όσον αφορά στο menu ο Άκης Πετρετζίκης μας έδωσε επίσης μια γεύση των εδεσμάτων που θα γεύονταν οι καλεσμένοι σε μια από τις σημαντικότερες ημέρες της ζωής του.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ