Ο Άκης Πετρετζίκης και η Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ υποδέχτηκαν τον καρπό του έρωτά τους τον Ιούλιο του 2021 και ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου το Σεπτέμβριο που ακολούθησε. Ο μικρός Αχιλλέας έχει αλλάξει εντελώς την καθημερινότητα του ζευγαριού και οι δυο τους προσπαθούν να βρίσκονται δίπλα σε κάθε σημαντική του στιγμή.

Άκης Πετρετζίκης – Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ

Ο γνωστός σεφ επιλέγει να κρατά την προσωπική του ζωή μακρυά από τα φώτα της δημοσιότητας και σε προηγούμενη συνέντευξή του είχε δηλώσει: “Είχα την επιλογή να ποστάρω αυτό που θέλω εγώ. Ποτέ δε θα το έκρυβα. Και κανείς να μη μάθαινε για τον γάμο, εκείνη τη μέρα θα το έλεγα. Δεν ήταν ότι είχα σκοπό να το κρατήσω κρυφό. Ήθελα να περάσει όσο πιο αθόρυβα γίνεται και στο τέλος της ημέρας να πω “ξέρετε κάτι; Οκ, παντρεύτηκα, βαπτίσαμε και το αγοράκι μας και όλα καλά”.

Ωστόσο, δεν μπόρεσε να μην αναρτήσει το βίντεο με τα πρώτα βήματα του γιου του στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram και να μοιραστεί αυτή την τόσο τρυφερή στιγμή με τους διαδικτυακούς του ακολούθους.

Στο βίντεο απεικονίζεται ο Άκης Πετρετζίκης να καλεί τον μικρό Αχιλλέα προς το μέρος του και εκείνος να προχωρά αποφασιστικά με τη βοήθεια ενός παιχνιδιού, προς το μέρος του ενθουσιασμένου μπαμπά του.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ