Ο Άκης Πετρετζίκης με την σύντροφο του Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ όσο και αν περίμεναν πως έρχονται αλλαγές με την άφιξη του γιου τους, δεν φαντάζονταν ότι θα ήταν τόσο μεγάλες που θα άλλαζε την ζωή τους.

Ο διάσημος σεφ ο οποίος έγινε για πρώτη φορά μπαμπάς, καρπός του έρωτά του με τη σύντροφό του Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ τον τελευταίο καιρό έχει αφοσιωθεί στον νέο του ρόλο, απολαμβάνοντας την κάθε στιγμή με το αγοράκι του.

Αντισυμβατικοί και οι δυο τους, δίνουν σημασία στην ουσία και δε θεωρούν σημαντική την επισημοποίηση της σχέσης τους, τουλάχιστον σε αυτή τη φάση της ζωής τους.

Προτιμούν να απολαμβάνουν τη ζωή τους ήρεμα, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας βλέποντας το αγοράκι τους να μεγαλώνει και να γεμίζει με χαμόγελα την καθημερινότητά τους.

Μία καθημερινότητα που έχει αλλάξει ριζικά από τότε που έγιναν τρεις, με τον ευτυχή μπαμπά να χαίρεται ιδιαίτερα που έχει αποκτήσει αυτόν τον νέο ρόλο.

Να θυμίσουμε ότι ο Άκης Πετρετζίκης και η σύντροφός του είχαν καταφέρει για μεγάλο χρονικό διάστημα να κρατήσουν κρυφή τόσο τη σχέση τους όσο και την εγκυμοσύνη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ