Η «σιδηρά κυρία» της ενημέρωσης, η Αιμιλία Κενεβέζου, έρχεται «TETATET» με τον Τάσο Τρύφωνος στον ALPHA Κύπρου, σε μια συνέντευξη που δεν πρέπει να χάσετε. Πρόκειται για μία από τις πιο δυναμικές γυναικείες παρουσίες στην κυπριακή τηλεόραση, μία δημοσιογράφος που έχει καταφέρει με σκληρή δουλειά να ταυτίσει το όνομά της με την εγκυρότητα, τη σοβαρότητα, τη συνέπεια και την αξιοπιστία.

Την Κυριακή 21 Μαρτίου στις 18:20 στον ALPHA Κύπρου, η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων Alpha News” μιλάει για πρώτη φορά για την απόλυσή της από το ΡΙΚ, τον ψυχοφθόρο πόλεμο που δέχθηκε, τις δύσκολες στιγμές που πέρασε, την άγνωστη βομβιστική επίθεση με στόχο τον πατέρα της, τη γνωριμία και το γάμο της με τον Γιώργο Σταματάρη, αλλά και την επικαιρότητα.

Ποια είναι η Αιμιλία όταν τελειώνει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων και ποια είναι τα μελλοντικά όνειρά της στον τομέα της ενημέρωσης;

 

Κάθε Κυριακή την ίδια ώρα ακριβώς, ο Τάσος Τρύφωνος συναντά δημοφιλή πρόσωπα και σπουδαίες προσωπικότητες από τον καλλιτεχνικό, πολιτικό, αθλητικό και επιχειρηματικό κόσμο της Κύπρου και της Ελλάδας. Άνθρωποι που διαπρέπουν στο χώρο τους, άνθρωποι που θαυμάζουμε, άνθρωποι που έγραψαν ιστορία και άνθρωποι που έχουν κάτι σημαντικό να πουν, έρχονται «TETATET» με τον αγαπημένο δημοσιογράφο και παρουσιαστή.

Παραγωγή Ανδρέα Σαπλαούρα

«ΤΕΤ-Α-ΤΕΤ»: Κυριακή 21 Μαρτίου στις 18:20 στον ALPHA Κύπρου

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ