Ο διάσημος Dj και μουσικός παραγωγός, David Guetta συμφωνα με πληροφορίες χώρισε από την καλλονή σύντροφό του, Jessica Ledon. Οι δυο τους ήταν ζευγάρι τα τελευταία 7 χρόνια, ωστόσο, η απόσταση φαίνεται πως έπαιξε καταλυτικό ρόλο στο να πέσουν οι τίτλοι τέλους ανάμεσά τους.

Ο 54χρονος DJ και η 30χρονη ηθοποιός λέγεται ότι αφιέρωσαν χρόνο στη σχέση τους, αλλά τα φορτωμένα προγράμματά τους δεν τους επέτρεψαν να συνεχίσουν μαζί.

Το ειδύλλιο του ζευγαριού ξεκίνησε το 2015 και πέρυσι, ο David Guetta. είχε χαρίσει στην καλή του ένα εντυπωσιακό δαχτυλίδη, ξεκαθαρίζοντας όμως ότι δεν πρόκειται για πρόταση γάμου, καθώς ο ίδιος «δεν πιστεύει πλέον στον γάμο».

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Sun, ο διάσημος DJ παρέμεινε το καλοκαίρι στην Ίμπιζα, ενώ η Τζέσικα έμενε στις ΗΠΑ. Η απόσταση ανάμεσά τους και η πίεση που δημιουργήθηκε ήταν και ο λόγος του χωρισμού τους.

Ωστόσο, υπάρχει κάποια ελπίδα για επανασύνδεση σύμφωνα με το περιβάλλον τους: «Δεν έχουν διακόψει τελείως την επαφή τους, οπότε κάποιοι από εμάς ελπίζουμε ότι θα διορθώσουν τα πράγματα».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ