Αιφνίδια αποχώρηση από την Καινουργιου! Το ανακοίνωσε on air και… παραιτήθηκε

Όλες οι αποκαλύψεις

Την αποχώρηση του από την εκπομπή “Super Κατερίνα” ανακοίνωσε την Παρασκευή ο Χάρης Λεμπιδάκης.

Ο δημοσιογράφος πήρε το λόγο και είπε πως αποφάσισε να σταματήσει να βρίσκεται στο πάνελ της εκπομπής, αφού σύντομα θα κάνει κάτι δικό του στην τηλεόραση

«Θέλω Κατερίνα μου να σε ευχαριστήσω για τη συνεργασία που είχαμε. Είναι προσωπική μου απόφαση να σταματήσω από την εκπομπή. Δεν έχω κανένα πρόβλημα. Το τονίζω αυτό γιατί δεν θέλουν να γραφτούν διάφορα. Δεν ήθελα αυτό το πράγμα να περάσει μέσω κάποιας ανάρτηση που μπορεί να έκανα. Είναι προσωπική μου απόφαση να σταματήσω, γιατί προς τον Δεκέμβριο θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα μια εκπομπής που ετοιμάζω  και θα ανακοινωθεί από τον Νίκο Κοκλώνη. Θέλω να σε ευχαριστήσω και εσένα και τον Νίκο για την προσπάθεια που κάνατε για να είμαι εδώ φέτος. Σαφώς δεν το μετανιώνω, αλλά για κάποια πράγματα δεν είμαστε για αυτά και όλα δεν είναι για εμάς. Αυτό το πράγμα το είδα. Θέλω να σας ευχηθώ καλή επιτυχία», είπε μεταξύ άλλων ο Χάρης Λεμπιδάκης.

Στη συνέχεια η Κατερίνα Καινούργιου πήρε το λόγο και ανέφερε πως σέβεται την προσωπική επιθυμία του συνεργάτη της και πως είναι δίπλα του σε αυτή του την απόφαση.