Μετά από τρία χρόνια επιτυχίας και λίγο πριν πέσει η αυλαία των «Άγριων Μελισσών» ο αγαπημένος ενωμοτάρχης, ο Γιώργος Σουξές, μιλάει στο 7 ΜΕΡΕΣ TV και στην Μαρία Ανδρέου για τη σειρά που έγραψε τη δική της ιστορία στην μικρή οθόνη και εκμυστηρεύεται πώς σκέφτεται την ημέρα που η κλακέτα στα γυρίσματα θα γράφει «τέλος».

Τι σημαίνουν για εσάς οι «Άγριες Μέλισσες»;

Όσον αφορά εμένα, οι Άγριες Μέλισσες ήταν μια πολύ σπουδαία στιγμή της ζωής και της καριέρας μου, γιατί ένα ευρύ κοινό έμαθε ότι ο Προύσαλης είναι ο ηθοποιός Γιώργος Σουξές. Έτσι πλέον στο δρόμο μού λένε «κύριε Σουξέ, σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για όσα μας δίνετε μέσα από τις Μέλισσες».

Για έναν ηθοποιό, η αποδοχή και η αναγνωρισιμότητα με το επίθετό του και όχι μόνο με το όνομα του ρόλου του αποτελεί δικαίωση. Αυτή η σειρά για μένα ήταν θείο δώρο, γιατί συμμετείχα σε μια οικογένεια, σε έναν τηλεοπτικό θίασο σπουδαίων θεατρικών ηθοποιών και γνώρισα το σκηνοθέτη Λευτέρη Χαρίτο, ένα χαρισματικό μαέστρο, με ένα υπέροχο επιτελείο τεχνικών.

Οι Άγριες Μέλισσες που θα τελειώσουν σε ένα μήνα από τώρα, ήταν ένα πολύ όμορφο ταξίδι, μια ωραία σειρά στην οποία δουλέψαμε σκληρά και πολύ συνειδητά με αγάπη.

Με ποια σκηνή λέτε ότι θα κλείσουν οι Άγριες Μέλισσες;

Με το Πολυτεχνείο. Με την απελευθέρωση και την πτώση της χούντας. Με μια γιορτή. Κι αυτό είναι πολύ σημαντικό. Γιατί και σήμερα είμαστε παγιδευμένοι. Δεν έχουμε απελευθερωθεί από τα μνημόνια, την πανδημία, τη ενεργειακή κρίση. Αλλά η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει. Όλα τα αντιμετωπίζουμε με σθένος.

Πώς θα είναι το τελευταίο γύρισμα στις «Άγριες Μέλισσες»;
Το έχω σκεφτεί από τώρα. Θα πέσει πολύ κλάμα, θα κλάψω πάρα πολύ. Ξέρω ότι η προβολή της σειράς θα τελειώσει 5 ή 7 Ιουλίου. Τα γυρίσματα όμως θα ολοκληρωθούν στις 20 Ιουνίου, σε ένα μήνα από τώρα. Τι θα γίνει άραγε στον καφενέ της Βιολέτας;», αναρωτήθηκε και στη συνέχεια πρόσθεσε ότι: «Αυτό το καφενείο ήταν σαν το Χορό στην αρχαία τραγωδία, εκεί σχολιάζονταν τα πάντα. Αυτή ήταν άλλωστε κι η σκηνοθετική ματιά του Λευτέρη Χαρίτου. Προσωπικά, κατάγομαι από ένα χωριό της Ηλείας από την πλευρά του πατέρα μου και από την Αρκαδία από της μάνας μου.


Στα χωριά μου, λοιπόν, υπάρχουν ακόμη αυτοί οι καφενέδες όπου σχολιάζονται τα πάντα. Όταν τους επισκέπτομαι, οι συντοπίτες μου μού λένε: “Σουξέ, για εμάς μιλάτε, εμάς δείχνετε”. Κι έχουν δίκιο Έχω παίξει σε 55 σίριαλ στη ζωή μου, κάθισα και τα μέτρησα. Ε, λοιπόν, μόνο στις Άγριες Μέλισσες με έχουν ευχαριστήσει, ιδίως στη δεύτερη καραντίνα για τη συντροφιά που κρατήσαμε στους τηλεθεατές την περίοδο του εγκλεισμού».

Διαβάστε περισσότερα στο 7 ΜΕΡΕΣ που κυκλοφορεί στα περίπτερα

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ