Η Θέκλα Πετρίδου θέλησε να κάνει μια μεγάλη αλλαγή στην εξωτερική της εμφάνιση, μετά τον χωρισμό και εν μέσω καραντίνας.

Η Κύπρια ψυχολόγος ήταν “ορκισμένη” ξανθιά, εντούτοις, θέλησε να το αφήσει πίσω και να υιοθετήσει ξανά το καστανό.

Η ίδια μας ενημέρωσε για το γεγονός μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, όπου ανάρτησε την πρώτη της φωτογραφία ως μελαχρινή και μας έδειξε το νέο hairlook της. Πόζαρε στην κάμερα χαμογελαστή και όπως θα δείτε, της πάει τρομερά.

Μάλιστα, δεν δίστασε να γράψει στη λεζάντα πως τώρα που τα έχει βρει με τον εαυτό της, δεν έχει την ανάγκη για επαναστάσεις και “μεταμφιέσεις”.

“Από τη στιγμή που έχω πει οριστικά αντίο στην τηλεόραση, μπορώ πλέον να επιστρέψω και στο φυσικό χρώμα στα μαλλιά μου. Ευχαριστώ πολύ την κόρη μου @_sandae_ , που το εισηγήθηκε. Λένε πως όταν κάνει μια γυναίκα μια επανάσταση, όταν θέλει να περπατήσει έξω από τα «νερά» της, μπορεί να βάψει τα μαλλιά της ξανθά. Όταν επιστρέψει στον εαυτό της, όταν μπορεί να είναι ο εαυτός της χωρίς φόβο κι ενοχές, η «μεταμφίεση» δεν είναι πλέον απαραίτητη. Μπορεί και όχι. Απλώς η φύση να προνόησε καλύτερα ποιο χρώμα μας ταιριάζει. Σας περιμένω στο κανάλι μου στο YouTube, που καθημερινά ανεβάζω νέα βίντεο ♥️

Δείτε την φωτογραφία:

Από τη στιγμή που έχω πει οριστικά αντίο στην τηλεόραση, μπορώ πλέον να επιστρέψω και στο φυσικό χρώμα στα μαλλιά μου….

Posted by Θέκλα Πετρίδου on Thursday, February 11, 2021

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ