Ο Ηλίας Παλιουδάκης μπαίνει στη σειρά “Σασμός” με έναν ρόλο “κλειδί”, αφού θα τον δούμε να εμφανίζεται στο πιο συγκλονιστικό επεισόδιο της σειράς, όπου θα μαθευτεί και ο θάνατος του Πετρή.

Ο Ηλίας Παλιουδάκης αναλαμβάνει να τραγουδήσει με τη λύρα του στο γλέντι του γάμου της Θοδώρας. Ένας γάμος που “βάφεται με αίμα”, αφού στο γλέντι θα μαθευτεί η δολοφονία του Πετρή από τον Αστέρη.

Ο Ηλίας Παλιουδάκης μίλησε στο Hello.gr και αποκάλυψε τον δικό του ρόλο αλλά και όσα θα δούμε σε αυτό το συγκλονιστικό επεισόδιο.

Πώς σας έγινε η πρόταση για να συμμετάσχετε στο Σασμό;
«Η πρόταση έγινε από τον Νίκο Τερζή αυτόν το σπουδαίο μουσικοσυνθέτη όπου και στο παρελθόν έχουμε ξανασυνεργαστεί με πρώτη συνεργασία στην πολύ πετυχημένη σειρά του MEGA που είχε γίνει ” Εραστής Δυτικών Προαστίων”. Έχω τραγουδήσει και άλλα ξεχωριστά τραγούδια του Νίκου Τερζή που με έχουν πραγματικά σημαδέψει όπως το “κόρη ενός Θεού” φτάνοντας και μέχρι σήμερα σε αυτή την σημαντική συνεργασία για την σειρά “Σασμός”»

Είπατε αμέσως το “ναι” για τη συμμετοχή σας;

«Βεβαίως. Είναι για μένα μία πολύ μεγάλη πρόκληση και πραγματικά ευλογία και κάθε καλλιτέχνης στη θέση μου θα Ένιωθε έτσι Αφού μου δίνεται η ευκαιρία να συμμετέχω στην πιο πετυχημένη σειρά που αυτή τη στιγμή προβάλλεται στην Ελληνική τηλεόραση για να τραγουδήσω ένα τόσο μεγάλο τραγούδι»

Ποιος ο ρόλος σας στη σειρά;

«Είμαι καλεσμένος σε μία χαρά στο γάμο της Θεοδώρας, ενός επεισοδίου που πραγματικά αναμένεται να είναι συγκλονιστικό! Είμαι αυτό που λέμε ο άνθρωπος πού θα διασκέδασει τον κόσμο μέσα σε αυτή τη χαρά. Θα ακουστούν τραγούδια όπως το τραγούδι που έχει γράψει μουσική ο Νίκος Τερζής και στίχο εγώ “θα σε ταξιδέψω” και φυσικά τη διασκευή όπου έγινε του “Σασμός” σε πρώτη εκτέλεση που έκανε ο Γιάννης Κότσιρας και έγραψε και τον στοίχο. Μια διασκευή που πραγματικά θα ξεσηκώσει. Θα ακουστούν και άλλα τραγούδια και θα έχει πολύ χορό»

Το γύρισμα ήταν εύκολο; Πόση ώρα διήρκησε, καθώς κατά τη διάρκεια της ερμηνείας σας θα μαθευτούν και τα άσχημα νέα για το θάνατο του Πετρή

«Ήταν πάρα πολύ ευχάριστο και ο χρόνος καν δεν φάνηκε γιατί μέσα από όλο αυτό το οποίο διήρκεσε κάποιες ώρες μου δόθηκε η ευκαιρία να δω και να βιώσω από κοντά το μεγαλείο όλων αυτών των σπουδαίων ηθοποιών αλλά και του μεγάλου σκηνοθέτη Κώστα Κωστοπουλου που σαν χείμαρρος με το απίστευτο του ταλέντο μαεστράρει όλο αυτό που εμείς έχουμε αγαπήσει. Τελικά στην ζωή μας τίποτα δεν είναι τυχαίο γιατί είναι πάνω απ’ όλα άνθρωπος που μπορεί να νιώσει ο οποιοσδήποτε όταν τον συναντήσει. Ίσως και αυτός είναι ένας ακόμα λόγος που όλοι οι εξαίρετοι ηθοποιοί του έχουν πέρα από το ταλέντο τους και αυτό το αποτέλεσμα που έρχεται απ’ την βάση»

Στο γλέντι του γάμου ερμηνεύεται το ομότιτλο τραγούδι “Σασμός”. Θα ακουστούν κι άλλα παραδοσιακά τραγούδια;

«Έτσι ακριβώς. Θα ακουστεί το τραγούδι “Σασμός” μέσα σε ένα απίστευτο κλίμα απ όλο τον κόσμο. Εννοείται Θα ακουστούν κι άλλα τραγούδια και το “θα σε ταξιδέψω” που και σε αυτό έχει γράψει την μουσική ο Νίκος Τερζής και τον στίχο εγώ! Επίσης θα δούμε και πολύ χορό από έναν ξεχωριστό δάσκαλο του χώρου τον Γιώργο Φραγκάκη με το επιτελείο του»

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που σας βλέπουμε σε τηλεοπτική σειρά.
«Είχα την τύχη να συμμετέχω παλιότερα στην πιο επιτυχημένη σειρά του MEGA “Εραστής Δυτικών Προαστίων” σε ένα τραγούδι που είχε γράψει ο Νίκος Τερζής. Εκεί δάνεισα τη φωνή μου τότε για τις ανάγκες της σειράς στον Αλέξη Γεωργούλη, και με την ευκαιρία αυτή θα ήθελα να τον ευχαριστώ για μια ακόμα φορά που βιώνω όλο αυτό το πολύ όμορφο όνειρο! Νιώθω μεγάλη τιμή και ευλογία σαν καλλιτέχνης όπως θα ένιωθε οποιοσδήποτε στη δική μου θέση να με εμπιστεύεται ένας απ’ τους μεγαλύτερους Έλληνες μουσικοσυνθέτες»

Επόμενα επαγγελματικά σχέδια που θα θέλατε να μας αποκαλύψετε;
Για την ώρα ζω όλο αυτό με αγάπη και πιστεύω ότι θα συνεχίσει. Έχει εξέλιξη. Ήδη είμαστε στη διαδικασία που γίνονται κι άλλα πράγματα για τις ανάγκες της σειράς. Νιώθω και εγώ κομμάτι πια της πολύ επιτυχημένης αυτής σειράς,. Έπονται κι άλλες εκπλήξεις και σε άλλα πράγματα»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ