Όταν ο Pharrell Williams έγραψε την παγκόσμια επιτυχία “Happy”, δεν θα μπορούσε να φανταστεί ότι οι άνθρωποι θα το χρησιμοποιούσαν μέχρι και για να…πλύνουν τα χέρια τους επτά χρόνια αργότερα.

Τώρα, το τραγούδι που είχε γράψει για την ηχητική έναρξη του “Despicable Me 2” έχει ολοκληρώσει τη λίστα με τα πιο αγαπημένα τραγούδια της δεκαετίας, αφού κατέκτησε τη πρώτη θέση ως το κομμάτι που άκουσε περισσότερο ο κόσμος, αφήνοντας πίσω “μεγαθήρια” της μουσικής βιομηχανίας ανά το παγκόσμιο.

Τη δεύτερη θέση κατέκτησε η Adele με το “Rolling In The Deep”, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως είναι η μόνη σόλο γυναίκα ανάμεσα στην “ανδροκρατούμενες” top 10 επιλογές.

Τη τρίτη θέση στη κατάταξη κατέκτησε δικαίως το συγκρότημα Maroon 5 με το τραγούδι “Moves Like Jagger” στο οποίο συμμετείχε και η Κριστίνα Αγκιλέρα.

Και τα τρία κομμάτια κατείχαν σίγουρα μια θέση στο playlist μας κάποια στιγμή της δεκαετίας που πέρασε και είμαι σίγουρη πως όταν πατήσεις το play να τα ακούσεις ξανά, σίγουρα θα συνοδευτούν με μια αξιομνημόνευτη εμπειρία ή συναίσθημα της ζωής σου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ