Το γύρο του διαδικτύου κάνει η απάντηση της Δανάης Μπάρκα στον Γιώργο Λιάγκα.

Η νεαρή παρουσιάστρια μετά από αρκετό καιρό, απάντησε μέσα από την εκπομπή της στα αιχμηρά σχόλια που είχε κάνει ο Γιώργος Λιάγκας για τα κιλά και το σώμα της.

Η ίδια ανέφερε:

“Ο γνωστός παρουσιαστής που βρίζει πάντα τους υπέρβαρους; Υπάρχει ένας παρουσιαστής που είναι γνωστό, εγώ έχω γράψει και δημόσια γι’ αυτόν τον άνθρωπο, ο οποίος έχει βγει πολλές φορές μπροστά σχολιάζοντας κορίτσια με παραπάνω κιλά. Μου έχει συμβεί κι εμένα από τον συγκεκριμένο, είναι ο Γιώργος Λιάγκας. Κι εμένα με έχει σχολιάζει, νομίζω δύο φορές. Έχει μιλήσει για τα κιλά του, αλλά κρίνει και ανθρώπους για τα κιλά. Το ένα δεν αναιρεί το άλλο. Κάποια στιγμή, πριν γίνω καν ηθοποιός, είχα ανεβάσει μια φωτογραφία με ολόσωμο μαγιό που θεωρήθηκε λίγο πιο sexy. Γιατί να βλέπω εγώ αυτό; Θα ασχοληθούμε με την κόρη της Σταυροπούλου; Όταν έχεις παραπάνω κιλά δεν βάζεις”

Το συγκεκριμένο περιστατικό σχολίασε και η παρέα του “Με αγάπη Χριστιάνα”, με τους συνεργάτες να σπεύδουν να “παίξουν” το βίντεο από το παρελθόν, όταν ο Γιώργος Λιάγκας άρχισε την “κόντρα” τους.

Η οικοδέσποινα του Alpha Κύπρου παρόλα αυτά, δεν δέχτηκε να προβληθεί το συγκεκριμένο θέμα και προχώρησε κατ’ ευθείαν στο επόμενο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ