Η διάσημη τραγουδίστρια – που είναι πλέον ξανά ερωτευμένη – αποκάλυψε πως το νέο της τραγούδι με τίτλο «Easy On Me» πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 15 Οκτωβρίου, με ανάρτησή της στο Twitter.

Σε ένα ασπρόμαυρο teaser η Αντέλ φαίνεται να οδηγεί ένα αυτοκίνητο έχοντας βάλει μια κασέτα στο κασετόφωνο με το όνομα του τραγουδιού γραμμένο πάνω. Καθώς προχωρά με ταχύτητα στο δρόμο, οι παρτιτούρες φεύγουν από τον άνεμο υπό τους ήχους του πιάνου, ωστόσο δεν ακούγονται καθόλου φωνητικά.

Σε παροξυσμό οι θαυμαστές της
Φυσικά, το μόλις 21 δευτερολέπτων teaser έχει συγκεντρώσει πάνω από 12,7 εκατομμύρια προβολές, με τους θαυμαστές της να σπεύδουν να σχολιάσουν:.

«Αντέλ, Ω Θεέ μου. Τουλάχιστον τώρα ξέρουμε γιατί άργησε τόσο το comeback, τα τραγούδια πέταξαν από το αυτοκίνητο, χρειάστηκαν χρόνια για να συγκεντρωθούν όλες οι μουσικές νότες…» έγραψε κάποιος με έναν άλλον να προσθέτει: «Σ’ αγαπώ τόσο πολύ… Επέστρεψε για να ρίξει το ίντερνετ.. Το έκανε ήδη. Επιτέλους!».

Η κυκλοφορία του νέου κομματιού έρχεται αφότου το Twitter «πλημμύρισε» με εικασίες για το τέταρτο άλμπουμ της. Αυτές προκλήθηκαν μόλις η Αντέλ ενημέρωσε τις σελίδες της στα social media βάζοντας μια σκοτεινή χρυσή απόχρωση. Οι ενθουσιώδεις λάτρεις της παρατήρησαν ότι το χρώμα αυτό ήταν συνώνυμο με μια σειρά από διαφημιστικές πινακίδες «30» που εμφανίστηκαν σε όλο τον κόσμο την περασμένη εβδομάδα.

Επίσης, ο τίτλος «30» θα ήταν σίγουρα σύμφωνος με τον τρόπο ονομασίας των άλμπουμ της, καθώς και τα τρία προηγούμενα πήραν το όνομά τους από την ηλικία της. Το ντεμπούτο άλμπουμ της 19 κυκλοφόρησε το 2008, ακολουθούμενο από 21 το 2011 και 25 το 2015. Εάν η Αντέλ ακολουθούσε το συγκεκριμένο μοτίβο, το άλμπουμ «30» θα μπορούσε να αναφέρεται στην ηλικία της όταν χώρισε από τον πρώην σύζυγό της Σάιμον Κονέκι.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ