Ο λόγος για την Τίνα Κίλμπεργκ, την μόλις 25 ετών ηθοποιό η οποία κατάγεται από την Ελλάδα αλλά έχει ζήσει τα περισσότερα χρόνια της ζωής της στην Αμερική.

Σε συνέντευξη λοιπόν που παραχώρησε στην εφημερίδα Espresso και τον Βαγγέλη Καράλη, αποκάλυψε ότι αρνήθηκε να υποδυθεί την Αργυρώ στον Σασμό, καθώς ο σκηνοθέτης της σειράς, όπως λέει η ίδια, δεν ήταν αξιοπρεπής απέναντί της και πως όταν ανέφερε το γεγονός στον πρόεδρο του Σωματείου Ηθοποιών της Κύπρου, εκείνος την πληροφόρησε ότι το συγκεκριμένο πρόσωπο έχει καταγγελθεί και για άλλες υποθέσεις σεξουαλικής παρενόχλησης.

Σε παλαιότερη συνέντευξή σου σε περιοδικό της Κύπρου είχες «φωτογραφίσει» γνωστό σκηνοθέτη, που απέρριψες την επαγγελματική πρότασή του γιατί δεν σου άρεσε η συμπεριφορά του. Τι ακριβώς είχε συμβεί και για ποια σειρά πρόκειται;

Δεν τον έκρινα αξιοπρεπή και αρνήθηκα τον πρωταγωνιστικό ρόλο της Αργυρώς στο Σασμό, που σκηνοθετούσε. Όταν με κάποια αφορμή συνάντησα τον πρόεδρο του Σωματείου Ηθοποιών της Κύπρου και του ανέφερα το γεγονός, μου είπε ότι έχει ήδη καταγγελθεί για πολλές υποθέσεις σεξουαλικής παρενόχλησης σε ηθοποιούς στην Κύπρο και ότι καλώς έπραξα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ