Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Ρένα Μόρφη αφού σύμφωνα με δημοσίευμα της Real News είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί!

Η γνωστή τραγουδίστρια σύμφωνα με το δημοσίευμα ήδη βρίσκεται στα μισά της εγκυμοσύνης της και σε λίγους μήνες θα φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί! Το μικρό αγγελούδι είναι ο καρπός του έρωτα της με τον σύζυγό της Ορέστη Φαληρέα.

Τα ευχάριστα νέα διαδόθηκαν γρήγορα στο διαδίκτυο, αφού χιλιάδες θαυμαστές της γνωστής καλλιτέχνιδας χάρηκαν με την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης. Πόσα χρόνια όμως γνωρίζει τον σύζυγό της και πότε έγινε ο γάμος;

Η Ρένα Μόρφη και ο Ορέστης Φαληρέας παντρεύτηκαν το 2016 και είναι πολύ ερωτευμένοι. Σύμφωνα με μία συνέντευξη που είχε δώσει η ίδια η τραγουδίστρια στο περιοδικό “ΟΚ!”:

“Παντρευτήκαμε το 2016 στην Αβάνα. Δεν ήταν μια τυπική ημέρα, αλλά μια θαυμάσια ανάμνηση και μια γλυκιά εμπειρία για εμάς και τους λιγοστούς φίλους που την έζησαν μαζί μας. Γενικά μου αρέσει να κάνω αντισυμβατικά πράγματα, όπως τα ορίζω εγώ και όχι όπως μου τα επιβάλλουν. Με την Καραϊβική έχω μια οικειότητα, την οποία δεν μπορώ να αιτιολογήσω. Μάλλον εκεί έζησα στην προηγούμενη ζωή μου αφού στον Βόλο, δεν έχουμε φοίνικες και καρύδες! Οπότε, όσο παράδοξο και αν ακούγεται, ήθελα να βιώσω εκείνη την ημέρα στη βάση μου. Δεν θα το έκανα, για παράδειγμα στο Πήλιο, γιατί δεν το νιώθω τόσο σπίτι μου, όσο την Καραϊβική”

Υπενθυμίζουμε ότι τη Ρένα Μόρφη την βλέπουμε στις μικρές μας οθόνες στην μουσική εκπομπή “Μουσικό Κουτί” στο οποίο είναι συμπαρουσιάστρια με τον Νίκο Πορτοκάλογλου. Η Ρένα Μόρφη είχε γίνει ιδιαίτερα γνωστή ως «Σούλη Ανατολή», ενώ έχει δοκιμαστεί και στην υποκριτική, στο πλευρό του Γιάννη Στάνκογλου, έχοντας πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία «Φαντασία».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ