Βίντεο από τη σύσκεψη της πρωινής ψυχαγωγικής εκπομπής του ΑΝΤ1 «Πρωινό» ανάρτησε o Γιώργος Λιάγκας και με αυτό τον τρόπο αποκάλυψε τα μέλη της ομάδας του. Στο πλευρό του βλέπουμε τη Φωτεινή Πετρόγιαννη, τον Τάσο Τεργιάκη που παρέμειναν στην εκπομπή.

Όσο για τα new entries, δίπλα στο Γιώργο Λιάγκα θα βρεθεί η έγκριτη δημοσιογράφος αστυνομικού ρεπορτάζ, Άρια Καλύβα, με την οποία θα σχολιάζουν θέματα που απασχολούν την επικαιρότητα. Την ομάδα συμπληρώνουν ο Γρηγόρης Μπάκας, o Θάνος Βαγιος, ο Γιάννης Μαλλιαρός και η Άννα Καλλινίκου.

Κατά τη διάρκεια του βίντεο ο Γιώργος Λιάγκας ακούγεται να λέει απευθυνόμενος σε συνεργάτη του: «Τραβάς βίντεο τώρα; Άντε καλή χρονιά».

΄Οσο για την τηλεοπτική παρτενέρ του Γιώργου Λιάγκα, μετά την ολοκλήρωση της συνεργασίας της Φαίης Σκορδά με τον ΑΝΤ1, σύμφωνα με δημοσιεύματα θα είναι η Δούκισα Νομικού.

Ο Γιώργος Λιάγκας ανανέωσε με τον ANT1 για δύο χρόνια, όπως ανέφερε η επίσημη ανακοίνωση. «Ο ΑΝΤ1 ανακοινώνει, με ιδιαίτερη χαρά, την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Γιώργο Λιάγκα.
Ο δημοσιογράφος-παρουσιαστής θα συνεχίσει να ανήκει στην οικογένεια του ΑΝΤ1 για τα επόμενα
δύο χρόνια. Ο Γιώργος Λιάγκας, έχοντας όπως πάντα σε πρώτο πλάνο τη δημοσιογραφική του ταυτότητα, θα αναδεικνύει το αποτύπωμα της καθημερινότητας, με την ευθύτητα και τον ορμητικό του λόγο
».

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ