Ο Οκτώβριος είναι απόλυτα μαγικός για τρία ζώδια. Ζυγοί, Σκορπιοί και Τοξότες, εσείς είστε οι τυχεροί αυτού του μήνα.

Υπάρχουν πολλοί λόγοι να χαρείτε που μπαίνει ο Οκτώβρης. Αρχικά είναι ο μήνας κατά τον οποίο το φθινόπωρο έρχεται επί της ουσίας. Εκδρομές, ζεστά ροφήματα, απαλά μάλλινα κασκόλ είναι κάποια από τα χαρακτηριστικά του.

Ζωδιακά, όμως, είναι ο μήνας κατά τον οποίο ο Ηλιος κινείται υπέροχα στον Ζυγό στέλνοντας όμορφα και ισορροπημένα μηνύματα μηνύματα προς όλο τον ζωδιακό κύκλο.

Ζυγός: Είναι το πάρτι σας και μπορείτε να το φωνάξετε αν θέλετε
Τι γιορτάζουμε; Τα γενέθλιά σας φυσικά. Είναι ο μήνας που έχετε την τιμητική σας και εκπέμπετε θετική ενέργεια.

Αυτός ο μήνας θα σας ενθαρρύνει να βρείτε τον εαυτό σας, να κάνετε πράγματα που σας έχουν λείψει ή και πράγματα πέρα από τα συνηθισμένα. Η Νέα Σελήνη στις 6 του μήνα και η σύνοδός της με τον Άρη θα επαναφορτίσει τη διάθεσή σας διασφαλίζοντας ότι θα είστε στα καλύτερά σας, τόσο σε πνευματικό όσο και σε συναισθηματικό επίπεδο. Ωστόσο, επειδή ο Ερμής εξακολουθεί να είναι ανάδρομος έως τις 18 Οκτωβρίου, προσπαθήστε να μην παίρνετε άμεσες αποφάσεις για τον εαυτό σας.

Σκορπιός: Ετοιμάζεστε να κληρονομήσετε τον θρόνο
Η εποχή του Σκορπιού ξεκινά στις 23 Οκτωβρίου αλλά σχεδόν ολόκληρο το μήνα παίρνετε γεύση από την όμορφη ενέργεια που σας περιμένει το τέλος του μήνα.

Στο μεταξύ, έχετε και κάποιες άλλες θετικές όψεις. Για παράδειγμα, η Αφροδίτη – ο πλανήτης του έρωτα και της ομορφιάς – βρίσκεται στο ζώδιό σας μέχρι τις 7 Οκτωβρίου και έχετε όλη την καλή διάθεση να ασχοληθείτε με τους έρωτες και την εμφάνισή σας. Αλλά να θυμάστε ότι αυτός ο μήνας θα μπορούσε επίσης να προκαλέσει και κάποια βαριά συναισθήματα. Καθώς ο ήλιος θα κινείται στον 12ο οίκο πριν ξεκινήσει η εποχή του Σκορπιού, θα σας υπενθυμίσει όλους εκείνους τους τομείς που χρειάζονται διόρθωση και απελευθέρωση.

Τοξότης: Νιώθετε πιο όμορφα από ποτέ
Μπορεί να νιώθετε ότι είστε ο πρωταγωνιστής της παράστασης αυτόν τον μήνα. Στις 7 Οκτωβρίου, η ρομαντική και όμορφη Αφροδίτη θα μπει στο ζώδιό σας, πασπαλίζοντας μαγική νεραϊδόσκονη παντού.

Εάν αισθάνεστε ότι οι άνθρωποι σας κάνουν κομπλιμέντα περισσότερο από ό, τι συνήθως, τότε μπορείτε να ευχαριστήσετε την Αφροδίτη γι’ αυτό. Μπορεί επίσης να νιώθετε μεγαλύτερη έμπνευση για να έχετε μεγαλύτερη διάθεση να ασχοληθείτε με το μακιγιάζ, τη μόδα και την εμφάνισή. Σίγουρα θα υπάρξουν και πολλές προτάσεις για ραντεβού. Αλλωστε είστε το πιο καυτό ζώδιο στην αγορά!

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ