Το ντεμπούτο της στην τηλεόραση πρόκειται να κάνει τη νέα σεζόν η κόρη της Εβελίνας Παπούλια, Αφροδίτη Λιάντου, καθώς έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στη νέα σειρά του Ανδρέα Γεωργίου ”Η Γη της Ελιάς”, που θα προβάλλεται στο Mega.

Η Αφροδίτη Λιάντου παραχώρησε μία συνέντευξη στο περιοδικό ”Gala” και μίλησε για την επιστροφή της από το Λονδίνο, τα επαγγελματικά της βήματά στην υποκριτική, το νέο της ξεκίνημα στην τηλεοπτική σειρά αλλά και τη στάση των γονιών της απέναντι στη νέα πορεία της.

Διαβάστε το απόσπασμα της συνέντευξης:

Η επιστροφή στην Ελλάδα από το Λονδίνο

”Ο στόχος μου ήταν να μείνω στο εξωτερικό. Ωστόσο, δεν μου άρεσε καθόλου η ζωή στο Λονδίνο. Γύρισα ακριβώς τη στιγμή που προέκυψε η καραντίνα στην Ελλάδα. Σκεφτόμουν ότι ίσως επέστρεφα στην Αγγλία όταν τελείωνε όλο αυτό. Τελικά, τράβηξε πολύ περισσότερο απ’ όσο φανταζόμουν, άρχισαν να γίνονται πράγματα εδώ, οπότε προς το παρόν έχω παγώσει μέσα μου την ιδέα του έξω”.

Η ενασχόληση με την υποκριτική και ο ρόλος στη σειρά “Η Γη της Ελιάς”

”Δεν ήταν στα πλάνα μου η υποκριτική. Η ευκαιρία ήρθε σε μια περίοδο όπου όλα ήταν στάσιμα με τη μουσική λόγω της πανδημίας, και θεώρησα τη στιγμή καλή για να δω εάν μου αρέσει και αυτή η προοπτική. Αισθάνομαι ότι δεν μπορούσα να πω όχι. Ένιωσα τυχερή που ήρθε μια ευκαιρία τη στιγμή που ήταν όλα παγωμένα. Θεώρησα ότι θα μάθαινα πράγματα μέσα από αυτό. Θα ήταν λάθος μου να μην το κάνω”.

Η στάση των γονιών της στην απόφαση να ασχοληθεί με την υποκριτική

”Οι γονείς μου ήταν πάντα μαζί μου και είχα ανέκαθεν την υποστήριξή τους. Ήξεραν την κλίση μου. Ήταν χαρούμενοι που από πολύ μικρή ηλικία ήμουν προσανατολισμένη και ήξερα τι ήθελα. Εννοείται ότι τώρα που κάνω τα πρώτα μου βήματα στην υποκριτική αναζητώ τις συμβουλές και της μητέρας μου και του πατέρα μου.

Και πριν προκύψει αυτή η συνεργασία κάναμε μαθήματα με τη μητέρα μου για κάποιες άλλες οντισιόν στις οποίες συμμετείχα. Ειδικά στην περίοδο της καραντίνας διαβάζαμε έργα, περνάγαμε ρόλους, με βοηθούσε πολύ στα τεχνικά κομμάτια. Στη σειρά τώρα έχω πολλές σκηνές που απαιτούν, για παράδειγμα, να κλάψω και χρειαζόμουν τη βοήθειά της στο πώς θα το καταφέρω”.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ