Η Αφροδίτη και ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης μιλούν σε ελλαδικό περιοδι9κό και την Μαρία Παπαϊωάνου. Οι δύο ηθοποιοί αναφέρονται στην Μυρτάλη και τον Αλέξη, το ζευγάρι από τη Γη της ελιάς και κάπου εκεί η κουβέντα φτάνει και στις φήμες που θέλουν τους δύο ηθοποιούς να είναι ζευγάρι και στην πραγματικότητα. Τι απαντούν;

Δείτε απόσπασμα από το περιοδικό ΟΚ! και τον τρόπο που απάντησαν, χωρίς να διαψεύδουν στην ουσία.

Όταν πέσατε πάνω στα δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν στο Διαδίκτυο και σας ήθελαν ζευγάρι, πώς αντιδράσατε;

Αλέξανδρος Σκουρλέτης: Εγώ δεν έχω δει κάτι.

Αφροδίτη Λιάντου: Εσύ δεν έχεις δει γιατί είσαι influencer. (Γελάει.) Η αλήθεια είναι ότι πιο πολύ γελάσαμε γιατί βγήκαν κάποια δημοσιεύματα που έγραφαν ότι θα μας παντρέψει η Άντζελα Γκερέκου. Δεν ισχύουν τα περισσότερα από αυτά που γράφονται για εμάς. Διαβάζοντάς τα απλά κάνουμε χαβαλέ.

Πώς ήταν η πρώτη φορά που γυρίσατε ερωτική σκηνή;

Αφροδίτη Λιάντου: Εντάξει, εγώ είχα αρκετό άγχος. Η πρώτη μου ερωτική σκηνή ήταν με τον Λίαμ. Και μάλιστα ήταν από τις πρώτες σκηνές που γυρίσαμε. Κατευθείαν στα βαθιά. Δεν γνωριζόμασταν καθόλου, οπότε ήταν αρκετά άβολο. Βέβαια, αν έχεις εμπιστοσύνη στον παρτενέρ σου, μετά από λίγο σου φεύγει το άγχος. Το ζήτημα είναι να βγει κάτι όμορφο, οπότε εκείνη τη στιγμή δεν σκέφτεσαι κάτι άλλο πέρα από τη χορογραφία που πρέπει να κάνεις – γιατί πρόκειται για μια συγκεκριμένη χορογραφία όταν μιλάμε για ερωτική σκηνή. Αφού φάγαμε λοιπόν την πρώτη κρυάδα με τον Λίαμ, μετά ήταν πιο εύκολο γιατί γνωριστήκαμε καλύτερα.

Αλέξανδρος Σκουρλέτης: Αυτό που πρέπει να κάνουμε εμείς ως ηθοποιοί είναι να είμαστε πιστοί στο σενάριο. Όταν χτίζεις έναν ρόλο και τον μελετάς, αναπόφευκτα υπάρχουν κι αυτές οι σκηνές που σίγουρα είναι λίγο πιο δύσκολες, ακριβώς επειδή υπάρχει το ερωτικό κομμάτι και πρέπει να έρθεις πιο κοντά με τον άλλο. Όταν όμως υπάρχουν καλοί συνεργάτες, βγαίνει ωραίο αποτέλεσμα.
Άλλες πρακτικές δυσκολίες

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ