Η ελληνική αστυνομία αναζητά εδώ και λίγες ώρες το πρώην μέλος των “Ράδιο Αρβύλα” Στάθη Παναγιωτόπουλο, προκειμένου να τον συλλάβει στο πλαίσιο του αυτοφώρου, έπειτα από μήνυση που κατατέθηκε την Τρίτη εις βάρος του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του TheTOC.gr, οι αστυνομικοί, βάσει της διαδικασίας, πρόκειται να μεταβούν στη δηλωθήσα ως μόνιμη κατοικία του κ. Παναγιωτόπουλου στην περιοχή των Νέων Επιβατών.

Σημειώνεται ότι το συγκεκριμένο ένταλμα σύλληψης δεν αφορά τη γνωστή καταγγελία της πρώην συντρόφου του γνωστού τηλεπαρουσιαστή για παράνομη ανάρτηση ερωτικού περιεχομένου στο διαδίκτυο “revenge porn”, αλλά νέα μήνυση.

Όσον αφορά στο ενδεχόμενο άσκησης δίωξης για διακίνηση πορνογραφικού υλικού μέσω διαδικτύου αυτή θα ασκηθεί από τον αρμόδιο εισαγγελέα, ο οποίος χειρίζεται την υπόθεση.

Απόστολος Λύτρας: Ο δικηγόρος ενός από τα θύματα προέβλεψε την έκδοση εντάλματος

Ο δικηγόρος ενός θύματός του, Απόστολος Λύτρας ανέφερε στην  ΕΡΤ πως πιθανώς να εκδοθεί ακόμη και εντός της ημέρας ένταλμα σύλληψης εις βάρος του.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο, αργά το βράδυ της Τρίτης υποβλήθηκε μήνυση κατά του Στάθη Παναγιωτόπουλου για παραβίαση προσωπικών δεδομένων.

“Περιμένουμε να δούμε τα αντανακλαστικά της Δικαιοσύνης και των Αρχών και νομίζω ότι εντός της ημέρας θα υπάρξουν εξελίξεις”, ανέφερε ο ίδιος.

Τουλάχιστον εννέα ροζ βίντεο στο διαδίκτυο

Παράλληλα, έγινε γνωστό ότι τουλάχιστον εννέα βίντεο έχουν ανέβει σε σελίδες ερωτικού περιεχομένου από τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, που κατηγορείται για revenge porn ενώ οι Αρχές ερευνούν αν υπήρξε οικονομικό όφελος άνω των 120.000 ευρώ για τον παρουσιαστή, οπότε το αδίκημα είναι κακούργημα και -εφόσον συνεχίζεται ακόμη και τώρα- είναι αυτόφωρο.

Οι πληφορορίες αφορούν άλλα επτά βίντεο -πέρα από το αρχικό πρώτο και το δεύτερο που ήρθε χθες στο φως της δημοσιότητας- και αφορά κοπέλα οικογενειακή του φίλη με την οποία είχε συνάψει σχέση στο παρελθόν. Η κοπέλα είχε βάσιμες υποψίες ότι την βιντεοσκοπούσε όταν ήταν μόλις 18 ετών για να διαπιστώσει τελικά ότι είχε διαρρεύσει το υλικό στο διαδίκτυο σε site με αντίστοιχο περιεχόμενο.

“Όποια κοπέλα έχει πέσει θύμα τέτοιων καταστάσεων να πάει στις αρχές να μιλήσει, δεν έχει να ντραπεί για κάτι. Ναμ μην κατηγορουμε τα θύματα. Είναι φαλλοκρατικό να λέμε ότι οι κοπέλες έφταιγαν που επέτρεψαν καταγραφή. Ο καθένας έχει δικαίωμα να κάνει ότι θέλει στην προσωπική του ζωή, αλλά κανείς δεν έχει δικαίωμα να δημοσιοποιεί κατά αυτόν τον τρόπο”, είπε ο κ. Λύτρας.

“Μιλάμε για συνολικά 9 βίντεο που ξέρουμε ότι είναι αναρτημένα στο διαδίκτυο. Εγώ εκπροσωπώ την κόρη φιλικού του ζευγαριού, που όταν είχαν επαφές και έγινε η καταγραφή των προσωπικών στιγμών τους, ήταν σε πολύ νεαρή ηλικία”, προσέθεσε.

Όπως είπε ο Απόστολος Λύτρας, “αυτός ο τύπος έχει θέματα ψυχολογικής και ψυχιατρικής φύσεως και προβλήματα ανασφάλειας, διότι δεν μπορώ να κατανοήσω τον λόγο για να κάνει τέτοιες ενέργειες”

“Σε ό,τι αφορά τα θύματα και την “έλξη” για εκείνον, προφανώς έχει παίξει ρόλο η τηλεόραση και η δημοσιότητα του. Έχει εκμεταλλευθεί αυτό που του προσφέρει η αναγνωρισιμότητα του, για να συνάψει τις επαφές” προσέθεσε ο δικηγόρος.

Κακούργημα εάν υπήρξε οικονομικό όφελος άνω των 120.00 ευρώ

Όπως διευκρίνισε, μένει να φανεί από την έρευνα εάν η ανάρτηση των ερωτικών βίντεο στο διαδίκτυο είχε και οικονομικό όφελος για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, λέγοντας πως “αν υπήρξε όφελος και το ποσό είναι άνω των 120.00 ευρώ μιλάμε για κακούργημα“.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ