Πασίγνωστο ζευγάρι της διεθνούς showbiz περιμένει το τρίτο τους παιδί και πλέουν σε πελάγη ευτυχίας!

Ο λόγος για τον Άνταμ Λεβίν, τον τραγουδιστή του συγκροτήματος Maroon 5 και την Μπεχάτι Πρίνσλου. Ο 43χρονος frontman του διάσημου συγκροτήματος και το μοντέλο της Victoria’s Secret, που παντρεύτηκαν το 2014, περιμένουν το τρίτο τους μωρό, σύμφωνα με το People.

Το ζευγάρι έχει αποκτήσει ήδη δύο κόρες, την 4χρονη Τζίο Γκρέις και την 5χρονη Ντάστι Ρόους.

Το να μεγαλώσουν την οικογένειά τους ήταν κάτι που δεν απέκλειαν ως πιθανότητα σε συνεντεύξεις που είχαν δώσει στο παρελθόν. «Πάντα ξέραμε ότι θέλαμε ένα δεύτερο. Εκείνα τα δύο χρόνια, όταν είχα δύο μωρά κάτω των 2 ετών, έλεγα: “Μην το σκέφτεσαι καν!” Θέλω όμως και πέντε παιδιά, αλλά μην το σκέφτεσαι καν», έλεγε η Μπεχάτι Πρίνσλοου.

Στη συνέχεια ανέφερε: «Ξέρεις τι, ποτέ μην λες ποτέ. Θέλουμε μια μεγάλη οικογένεια, ποιος ξέρει; Το αφήνουμε στη μοίρα και τι θα συμβεί. Ό,τι θα συμβεί, θα συμβεί. Άρα δεν υπάρχουν όρια σε αυτό.

Νομίζω ότι είναι ακριβώς το σημείο που βρισκόμαστε στη ζωή μας. Και με τον COVID επίσης, μόλις έβλεπα τις κορες μας μαζί, έλεγα, “Ίσως θα έπρεπε να κάνουμε ένα τρίτο μόνο για να κάνουμε περισσότερα παιδιά , “γιατί ήταν τόσο γλυκό να τους βλέπω μαζί. Αλλά μετά δεν ξέρω. Ποτέ μην λες ποτέ.”

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ