Με σκοπό να ανακάμψει η καριέρα της μετά την ήττα της στην δίκη με τον Τζόνι Ντεπ, η Άμπερ Χερντ ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει ένα βιβλίο.

Η δίκη για την συκοφαντική δυσφήμιση που υπέβαλε ο Τζόνι Ντεπ εναντίον της ηθοποιού πρωταγωνίστησε στα μέσα ενημέρωσης για μήνες και ολοκληρώθηκε υπέρ της νίκης του Τζόνι Ντεπ.

Τώρα, η ηθοποιός επανέρχεται με την έκδοση βιβλίου που περιγράφεται ως ένα ”βιβλίο εκδίκησης”. Νιώθει ότι η μήνυση έβαλε τέλος στην καριέρα της στο Χόλιγουντ και γι’ αυτό επιδιώκει άλλους τρόπους δουλειάς και εισοδήματος, ο πρώτος από τους οποίους είναι ένα βιβλίο που αφηγείται την πλευρά της ιστορίας σε μεγαλύτερο βάθος από ό,τι έχουμε δει.

Πηγές από το κοντινό της περιβάλλον αναφέρουν ότι μιλάει με ενθουσιασμό γι’ αυτό το νέο εγχείρημα και ελπίζει ότι θα την βοηθήσει. ”Στο σημείο που έχει φτάσει, δεν έχει τίποτα να χάσει και θέλει να τα πει όλα”, εξηγεί η πηγή.

Βέβαια, η Χερντ πρέπει να είναι πολύ προσεκτική στις κινήσεις της. Ο Τζόνι Ντεπ και οι δικηγόροι τους θα διαβάσουν εξονυχιστικά οτιδήποτε γράψει και αν ξεπεράσει τα όρια, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα υποβάλλουν κι άλλη συκοφαντική δυσφήμιση.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ