Μετά την ετυμηγορία του δικαστηρίου στην υπόθεση του Τζόνι Ντεπ-Άμπερ Χέρντ, υπέρ του Τζόνι Ντεπ το δικαστήριο επέβαλε το ποσό του ύψους των 10,4 εκατομμυρίων δολαρίων το οποίο πρέπει να καταβάλει στον ηθοποιό και πρώην σύζυγό της.

Στο τηλεοπτικό δίκτυο NBC και την εκπομπή «Today Show» μίλησε η δικηγόρος της, Elaine Bredehoft για το είναι εφικτό να πληρώσει το ποσό αυτό η πελάτισσά της, με την δικηγόρο να απαντάει πως κάτι τέτοιο δεν γίνεται σε καμία περίπτωση. Η δικηγόρος της υποστήριξε επίσης ότι η πελάτισσά της, έγινε η «κακιά» της όλης υπόθεσης και «δαιμονοποιήθηκε» από την δικηγορική ομάδα του Johnny Depp.

Όπως έγινε ήδη γνωστό, η νομική πλευρά της Άμπερ Χέρντ αναμένεται να ασκήσει έφεση στην απόφαση της δίκης. Παράλληλα όμως, οι επτά ένορκοι δικαίωσαν εν μέρει την Χέρντ, η οποία είχε απαντήσει με δική της αγωγή με αφορμή τις δηλώσεις δικηγόρου του Ντεπ, που είχε χαρακτηρίσει «φάρσα» τις κατηγορίες της – επιδικάζοντας αποζημίωση ύψους 2 εκατομμυρίων δολαρίων. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα η ηθοποιός του «Aquaman» να καταβάλει το τελικό ποσό των 8,5 εκατομμυρίων δολαρίων στον Τζόνι Ντεπ.

Όσον αφορά την έφεση, δεν είναι ακόμη γνωστό σε ποια νομική βάση θα στηριχθεί, καθώς η νομική της ομάδα θα πρέπει να αποδείξει ότι έγιναν λάθη κατά τη διάρκεια της δίκης.

Δείτε τι δήλωσε η δικηγόρος της:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ