Μπορεί οι celebrities να απασχολούν συνήθως τα φώτα της δημοσιότητας με τη ζωή τους όμως πολλοί από αυτούς έχουν αδέρφια που συνήθως διαπρέπουν σε άλλους τομείς και προτιμούν να μένουν μακρυά από τη showbiz. Κάποιοι απ’ αυτούς μάλιστα μοιάζουν εντυπωσιακά με τα διάσημα αδέρφια τους και έτσι το dna τους προδίδει.

  1. Kaia Gerber – Presley Gerber
Kaia Gerber – Presley Gerber

Η Kaia Gerber είναι supermodel της νέας γενιάς αλλά και ο αδερφός της, Presley δεν στερείται σε τίποτα από την ομορφιά της οικογένειας. Τα δύο μοντέλα είναι οι απόγονοι της Cindy και του Rande Gerber. Έχουν εντυπωσιακά τοξοτά φρύδια, ολόιδιες λεπτές μύτες και έντονα σαγόνια.

2. Μαίρη Συνατσάκη – Αλίκη Συνατσάκη

Η Αλίκη και η Μαίρη Συνατσάκη συνεργάζονται επαγγελματικά και έχουν κατά καιρούς δηλώσει σε κοινή τους συνέντευξη ότι από μικρές προσπαθούσαν να είναι διαφορετικές. Αν και οι δυο αδερφές δεν μοιάζουν ιδιαίτερα εξωτερικά έχουν και οι δυο το ίδιο ιδιαίτερο βλέμμα. 

3. Willow Smith – Jaden Smith

Η Willow Smith εκτός από τους διάσημους γονείς της Will Smith και Jada Pinkett Smith μοιράζεται με τον αδερφό της Jaden και την ιδιαίτερη εξωτική ομορφιά της. Οι δυο τους είναι εξαιρετικά ταλαντούχοι και έχουν κάνει καριέρα στο χώρο της μουσικής αλλά η Willow ασχολείται και με την υποκριτική.

4. Κωνσταντίνος Αργυρός – Παύλος Αργυρός

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός δεν είναι ο μόνος στην οικογένειά του που διαθέτει άψογα γονίδια καθώς έχει άλλα δυο δίδυμα αδέρφια, τον Παύλο και την Κατερίνα Αργυρού. Μάλιστα ο ίδιος με τα αδέρφια του αποτελούν τα πρώτα τρίδυμα της Ελλάδας. Βέβαια ο γνωστός τραγουδιστής υποστηρίζει ότι μοιάζει περισσότερο με την αδερφή του Κατερίνα, παρά με τον Παύλο.

5. Jamie Lynn Spears – Britney Spears

Η Jamie Lynn Spears είναι η διάσημη αδερφή της Britney Spears αν και τελευταία η σχέση ανάμεσα στις δυο τους είναι διαταραγμένη, μετά τα φλέγοντα θέματα που έθιξε η Jamie Lynn για την διάσημη αδερφή της στο βιβλίο της που έγινε best seller.

6. Bella Hadid – Anwar Hadid

Αν και την συγκρίνουν συχνά με την αδερφή της, Gigi, η Bella Hadid μοιάζει περισσότερο με τον αδερφό τους, Anwar. Ο Anwar κάνει ήδη τα πρώτα του επιτυχημένα βήματα στον χώρο της μόδας και το έντονο σαγόνι και τα γκρι του μάτια που μοιάζουν τόσο με της Bella, εγγυώνται την μεγάλη του συνέχεια στις πασαρέλες.

7. Σάκης Ρουβάς – Απόστολος Ρουβάς

Άλλα δυο αδέρφια της ελληνικής showbiz που παρουσιάζουν εντυπωσιακή ομοιότητα είναι ο Σάκης Ρουβάς και ο αδερφός του, Απόστολος ο οποίος βέβαια δεν ασχολείται με το τραγούδι αλλά με το χώρο της μαγειρικής ενώ φέτος διακρίνεται για τη συμμετοχή του στο survivor.

8. Jennifer Lopez – Lynda Lopez

H JLO δεν είναι η μόνη όμορφη και ταλαντούχα της οικογένειας, αφού η μικρή αδερφή της Lynda Lopez διαθέτει τη δική της ομορφιά και πορεία, ενώ η μεγαλύτερη αδερφή τoυς λέγεται Leslie. Η Lynda Lopez είναι 51 χρόνων. Είναι δημοσιογράφος και τηλεπαρουσιάστρια και δραστηριοποιείται στη Νέα Υόρκη.

9. Χριστίνα Μπόμπα – Ελίνα Μπόμπα

Η Ελίνα Μπόμπα είναι η γοητευτική αδερφή της Χριστίνας Μπόμπα και συνηθίζει να περνάει το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα στο Λονδίνο. Τα καλοκαίρια βέβαια επιλέγει την Ελλάδα για τις διακοπές της. Στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram έχει αναρτήσει πολλές φωτογραφίες με την αδερφή της από κοινές τους δραστηριότητες και απ’ ό,τι φαίνεται οι δυο τους είναι πολύ δεμένες.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ