Έξι χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από τον θάνατο του Παντελή Παντελίδη.

Ήταν σαν σήμερα, 18 Φεβρουαρίου 2016 όταν ο Παντελής Παντελίδης, σε ηλικία μόλις 33 ετών έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα συγκλονίζοντας το πανελλήνιο και παγκύπριο. Το τζιπ το οποίο οδηγούσε  ο τραγουιδτής ξέφυγε από την πορεία του στη λεωφόρο Βουλιαγμένης και προσέκρουσε στις προστατευτικές μπάρες. Μαζί του ήταν η Μίνα Αρναούτη και η Φρόσω Κυριάκου, οι οποίες τραυματίστηκαν σοβαρά.

Η οικογένειά του ακόμα ζητά  απαντήσεις για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το τροχαίο δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή στον αγαπημένο τους Παντέλο.

Από πολλούς χαρακτηρίστηκε ως το «φαινόμενο της ελληνικής δισκογραφίας». Δεν ήταν τραγουδιστής που “βγήκε” από ένα ριάλιτι, ούτε από ένα διαγωνισμό τραγουδιού. Εμφανίστηκε ξαφνικά στις ζωές μας μέσα από τα βιντεάκια που ανέβαζε ο ίδιος έχοντας παρέα την αγαπημένη του κιθάρα και με το ταλέντο και το πάθος του κατάφερε να ενταχθεί στην ελληνική δισκογραφία. Με τον τρόπο αυτό κατάφερε να ξεχωρίσει και να γίνει διάσημος όχι επειδή το ήθελε μία δισκογραφική εταιρεία αλλά επειδή ο κόσμος τον αγάπησε για τον αυθορμητισμό του και τον γνήσιο χαρακτήρα του.

Τα τραγούδια του ηχούσαν παντού και ακούγονταν από όλες τις ηλικίες, γιατί ήταν  τραγούδια που μιλούσαν στην καρδιά όλων των ακροατών. Τραγούδια που γράφτηκαν από έναν ερωτευμένο… για τον έρωτα και τον πόνο. Ακόμα και σήμερα, θα ακούσουμε κάποιο τραγούδι του και θα επανέλθουν στις μνήμες μας στιγμές που ακούσαμε τον Παντελή Παντελίδη. Πάνω απ’ όλα αγαπούσε τους θαυμαστές του και παρά τη διασημότητα του παρέμεινε ο αυθεντικός άνθρωπος που γνωρίσαμε από τα μικρά βιντεάκια του.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ